עבור לתוכן

צריך עזרה בספק כוח חדש בתקציב של עד 450 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני יכול לומר לך דבר כזה, אם אתה מסיק מסקנה בצורה כזאת וקובע וטוען דברים לא נכונים, אז... מה אני צריך לחשוב? תביא הוכחה למה שאתה אומר (תבסס את זה) ואני משחרר. :)

לא עברתי על חוקי הפורום.

פורסם

1. מספיק שמהנדסי AMD ו NVIDIA קבעו איזה הספק שספק כח מינימלי מתאים למערכות בהם מותקנים כרטיסי המסך שלהם.....(וברור שהם לא מתיחסים לספקי מדבקה ג'נרים)

2. מתוך תקנון האתר שכדאי כי תקרא אותו היטב :

" אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו. כמו-כן, אתה מסכים שלא לפרסם שום חומר בעל זכויות יוצרים, אלא אם כן, זכויות היוצרים הם שלך, או שיש לך את הסכמת בעל זכויות היוצרים. הודעות זבל, הצפות, פרסומות (מלבד פורום קניה ומכירה, שבו ניתן לפרסם מוצרי מחשבים וחומרה), ומכתבי שרשרת גם לא מתאימים לפורום זה"

http://hwzone.co.il/?file=legal

דברך שכתבת : "מצבך רע מאוד, לאן טכנאי מחשבים הגיעו... אז אתה חסר ידע" הם בגדר השמצה ולשון הרע

פורסם

איפה עברתי על חוקי הפורום? מי שטוען שספק כזה לא יחזיק מערכת כזאת לא מבין בספקים וצריכת חשמל בכלל... NVIDIA (ו-AMD/ATI) ממליצה זאת לספקים פחות איכותיים שבקירור למאמץ המלא שלהם מסכנים את המוצר, לכן נוקטת אמצעי זהירות (נראה לך שהם רוצים להחליף אלפי כרטיסים כל היום?).

לא השמצתי אותך ובכלל לא התקרבתי ללשון הרע... תתקדם בחיים. ;)

מצד שני אתה טענת טענה לא נכונה ואתה מתעקש על נכונות, לכן אתה עובר על חוקי הפורום:

1. מספיק שמהנדסי AMD ו NVIDIA קבעו איזה הספק שספק כח מינימלי מתאים למערכות בהם מותקנים כרטיסי המסך שלהם.....(וברור שהם לא מתיחסים לספקי מדבקה ג'נרים)

2. מתוך תקנון האתר שכדאי כי תקרא אותו היטב :

" אתה מסכים, שתוך השימוש שלך בפורום זה, אתה לא תפרסם במכוון חומר עם תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או כל חומר אחר העובר על חוקי מדינת ישראל. צעדים משפטיים יכולים להינקט נגדיך, אם תעבור על תקנה זו.

לא רק זה שהטעית את פותח הת'רד, גם עברת על חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בחנות והוא אמר לי שאין הבדלים בין ספקי הכוח וכל החברות אותו הדבר.

והרעש נובע בגלל המארז מפני שהוא יחסית פתוח וזה לא נובע מהספק כוח והמוכר אמר שצריך להחליף את המארז ולא את הספק.

האם המוכר צודק או אם אני אחליף לספק שהמלצתם לי המחשב יהיה הרבה יותר שקט?

פורסם

לא בדקת את מקור הרעש? תבדוק מאיפה אתה שומע אותו, בחוץ (99% ספק) בפנים, החלפת מארז/קירור איכותי ושקט לשאר הרכיבים תעזור.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את מקור הרעש הוא בא מכיוון הספק הרעש בא מאחורי המארז איפה שנמצא המאוורר של הספק מבפנים הוא טיפה יותר שקט החלפתי מאוורר למעבד וגם החלפתי מאוורר רגיל. וגם שמתי גוף קירור על המעבד וגם עדיין יש את אותו הרעש במארז. הקטע הוא שהמארז בן ארבע שנים אבל הוא היה הרבה יותר שקט לפני שהחלפתי את החומרה.

פורסם

אם אתה שומע את הספק, אז הוא הבעיה, תבדוק את הספק מחוץ למארז לצורך בדיקה אם הרעש תואם את הרעש שאתה שומע.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי את הספק מהמארז והרעש בא מהספק כוח.

השאלה היא איזה ספק הכי מומלץ ואיזו חברה?

פורסם

Or2000,

אני לא נכנס כרגע לויכוח אם עברת על חוקי הפורום או לא. אין מקום להתבטאות כזו בפורום בכלל ובחיים במפרט. אין צורך להגיע לרמה אישית, להעליב ולהטיח באדם שהוא אינו מבין, ולציין כי אם הוא טכנאי אתה לא יודע לאן המקצוע התדרדר וכו'. מיותר ולא משיג כלום.

תגיד את דעתך - הוא יגיד את דעתו, אחרים יביעו את דעתם על הדברים שלכם..קצת תרבות דיון.

קח לתשומת לבך בבקשה.

פורסם

זה שונה... אבל לעיקר, ה-SS S12II 430W בהחלט יחזיק את המערכת בקלות.

פורסם
ולמרות זאת ההמלצה של NVIDIA היא לספק של מינימום 450W ויש לזה סיבה

הם לא יודעים אם יש לך 450W של enermax או משהוא לא כל כך איכותי. במקרה שיש לך ספק גנרי פשוט ברור שהבעיה היא בספק. במקרה שיש לך ספק בינוני (בדרך כלל : ספק גנרי משודרג שהרבה חנויות דוחפות בתור "ספק איכותי" - ezcool וכדומה) הם מעדיפים לקחת מקדם ביטחון כדיי שלא יקרה מצב כזה : הספק לא מחזיק --> המשתמש הולך לחנות לאמר להם איזה ספק שמתם לי --> החנות אומרים שהספק טוב ואיכותי --> הכרטיס מסך אשם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים