עבור לתוכן

עזרה בצביעת מארז

Featured Replies

פורסם

ראיתי את התמונה הזאת (יש לי גם כן NZXT APOLLO )ורציתי לעשות ככה גם אצלי .. אני רק לא מבין כמה דברים איך לעשות את זה :

1) באיזה צבע כדאי להשתמש בשביל זה?

2) איך אני צובע בלי להרוס את הפלסטיקים של המנגנון נעילה של הכוננים (צד ימין אם סבכתי אותכם)

3) האם זה יהיה מכוער לצבוע גם את החלק האחורי שהוא גם כסוף? (הצד של החיבורים של המחשב )

996707

פורסם

אם אתה צובע, תצבע הכל (כולל האחורה) אבל אני ממליץ בלי ספריי צבע למיניהם כי זה ייצא לא מקצועי והתוצאה תהיה בהתאם. תנסה בית מלאכה לצביעה כדי לצבוע אותו.

פורסם
  • מחבר

נגיד וזה לא יעלה הרבה כסף .. איך אני מפרק את הגג של המארז שמחובר בניטים

ואיך אני מוציא את הפלסטיקים האלה שנועלם תכוננים?

פורסם

עם מקדחה. את הפלסטיקים, אם אין ברגים שמחזיקים אותם, תוציא לאט ובזהירות עם קצת משחק. תעשה גם את השיקול של למכור את המארז ולקנות חדש, זה יכול אולי לצאת יותר זול.

פורסם

לפני הכל אתה צריך לרוקן את כל המארז מתכולתו (ספק, לוח וכו' ) .

דבר שני אתה צריך לדאוג שיהיה לך את הציוד המתאים ( אקדח ניטים , מקדחה/מברגה , ניטים , נייר שיוף עדין וצבע איכותי ).

צבע איכותי לפח אתה יכול למצוא גם בספריי - רק שהוא לא זול(60-80ש"ח). יש אותו באוטו דיפו , זה ספריי לתיקון צבע במכוניות והוא מעולה לפח.

בשביל תוצאה טובה אתה צריך לפחות 2 בקבוקי ספריי.

עכשיו תעשה את השיקולים אם אתה רוצה לעשות את זה לבד ;) .

פורסם

אני רק אוסיף שהקטע בספריי זה לא איכות הספריי אלא אופן הצביעה עם ספריי. ספריי, הריסוס שלו לא מכסה מספיק שטח כדי לתת צביעה אחידה ויפה. זה אפשרי אבל אתה צריך להיות מקצוען בעל ניסיון (אתה לא, וגם אני לא). בקיצור, אתה תראה המון "פגמים" בצבע ולכן עדיף לעשות את זה כמו שצריך ולצבוע בבית מלאכה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה ואני ינסה עם ספריי .. אבל לפני זה אני ינסה על מארז ישן נראה איך זה יוצא ונלמד תשיטה

אחכ אני יעטוף על אזור בנפרד ואני יבצע חלק חלק עד שייצא לי איכותי

לפרק את הניטים עכשיו זה סיפור בשבילי אז במידה ועל מארז ישן יצא יפה אני ילך על ספריי או שאני ירד מהרעיון

תודה על העזרה

פורסם

חשבתי על זה ואני ינסה עם ספריי .. אבל לפני זה אני ינסה על מארז ישן נראה איך זה יוצא ונלמד תשיטה

אחכ אני יעטוף על אזור בנפרד ואני יבצע חלק חלק עד שייצא לי איכותי

לפרק את הניטים עכשיו זה סיפור בשבילי אז במידה ועל מארז ישן יצא יפה אני ילך על ספריי או שאני ירד מהרעיון

תודה על העזרה

ספריי יוצא לא משהו מניסיון אישי... צביעה לא אחידה, מתקלף בקלות, יכולים להיווצר גושי צבע...

עדיף ללכת על בית מלאכה או צבע ממש איכותי אחרת זה פשוט case killer :)

פורסם

לי נראה שהמחשבה של הרבה שבאים לפה, זה שאפשר ליצור משהו מדהים כמו צביעה של מארז בהשקעה מינימלית. ובכן, לא בדיוק. חומרים איכותיים \ צביעה איכותית זה דברים שעולים קצת יותר מ 10 שקל. הוא כבר קיבל את העיצה הזאת ממני אבל מעדיף לנסות ספריי ב- 10 שקל. אל לשכוח שיש פה הרבה ילדודס בפורום שאין להם יותר מדי כסף אז גם זה בסדר.

נב,

ירין, פעם הבאה תפרסם בפורום מודינג (כרגע זה לא רלוונטי ליומנים). בכלל, תמיד תחשוב אם אתה מפרסם בפורום הנכון לפני שאתה עושה שלח. זה עוזר לשמור על הסדר של הפורום. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים