עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחיר כרטיסי הפיינל פור - דעה אישית.

Featured Replies

פורסם

הפיינל פור, למי שלא יודע, השנה יתקיים בארצנו הקטנה, באיצטדיון יד אליהו שעבר כבר הרבה.

וכמו שזה נראה עכשיו, מכבי ת"א עלתה על דרך המלך והולכת להעפיל לפיינל פור, ואם ירצה ג'ה, גם לזכות בו.

אני, כמו כל אוהד כדורסל בארצנו התעניינתי קצת במחירי הכרטיסים לגמר, וחטפתי שוק לא נורמאלי ככשמעתי את זה.

ביום שישי דוד שלי אמר לי שהוא רוצה לסוע לפיינל פור, אמרתי לו בכיף, שהוא בא איתי ואני אשיג כרטיסים. התקשרתי ישר לחבר שלי שיש לו המון קשרים וחייב לי קצת, מפה לשם, אחרי יומיים הייתה לו תשובה בשבילי:

מקום מאחורי הסלים למטה - 1400 שקל לכרטיס.

מקום באמצא למעלה - 1200 שקל לכרטיס.

מקום באמצא למטה - 1600 שקל לכרטיס.

אני לא יודע מה איתכם, המחירים האלה לא עשו לי טוב. אני אמרתי לו, תודה רבה, אבל תגיד להם שאני לא מתכוון אפילו לשקול לקנות חצי כרטיס במחירים האלה.

פשוט חוצפה, לגנוב ככה מאוהדי הכדורסל מחירים משוגעים כאלה, להזכירכם, הכרטיס הכי זול שתמצאו יעלה לכם בערך 800-900 שקל.

תסכימו איתי שהמחירים האלה לא הגיוניים בכלל, כמה שזה משחק כדורסל, וכמה שזה משחק מאוד חשוב ומעניין, אני לא מתכוון להיות הפרייאר שלהם.

כמו כן, לדוויד פדרמן יש עוד את החוצפה להתלונן, על האוהדים ולקרוא להם "כפויי טובה". פשוט חוצפה שלא תאמן.

פורסם

זה לא הגיוני ולא פייר....

במיוחד בתקופה של מיתון ובמיוחד כאשר ענף הספורט צולע...

אבל לא , תמיד בארץ יש מי שיחשוב שכאן אתה יכול לגבות והרבה .

חולי נפש.

בלי כול קשר , מחיר או לא , האיצטדיון יהיה מלא , כרגיל.

אני מכין לעצמי :cwm39: וישב לי מול ה 30" זה איצטדיון הפרטי שלי .

פורסם

הם עשו את החישובים שלהם, כמה אפשר לסחוט מאנשים ועדיין למלא את האולם.

עקרונית אין סיבה טובה שלא יעשו כך, הם לא אירגון צדקה אלא אירגון קפיטליסטי שמטרתו הסופית היא להרויח כסף.

פורסם
  • מחבר

אני מכין לעצמי :cwm39: וישב לי מול ה 30" זה איצטדיון הפרטי שלי .

אני אסתפק ב-34" ואביא את כל החבר'ה להנות.

אמירם, אתה צודק, אבל בכל זאת אתה חייב להסכים איתי שזה פשוט גניבה לאור יום, מחיר כזה לפאקינג שעתיים וחצי של משחק?

אני אוותר.

אלא אם כן הם יחליטו לפתוח שער מיוחד לנוער וחיילים שיעלה בין 250 ל-400 שקל, זה כבר מחיר הרבה יותר הגיוני לדעתי.

פורסם

טטחח איזה מן מחירים אלו?

וכמה עולה כרטיס למשחק NBA של לייקרס? ($)

פורסם
  • מחבר

כרטיסים ב-NBA עולים בין 10$ ל-2000$ שזה כרטיס בשורה ראשונה או על הפרקט.

בוא נגיד ככה, כרטיס במקום סבבה מחר למשחק נגד הסוניקס, תוכל להשיג ב-142.50$. זה יהיה בגוש אמצעי, בסדרת השורות האמצאיות.

אבל אתה לא בידיוק יכול להשוות את המחירים בארץ לבין המחירים בארה"ב בליגת ה-NBA.

פורסם

לא רק אצלינו ולא רק בכדורסל.

גם בכדורגל המחירם מרחיקי לכת כשמדובר במשחק נורמאלי (ולא משחק ליגה ג' של קבוצות מוזנחות שעד היום לא שמענו על קיומן).

משחקי ספורט שפעם היו שמחתם של בני מעמד הפועלים (לפחות בכדורגל, סליחה שאני מערבת את זה באשכול כדורסל...), שאחרי שבוע עבודה מייגע יכלו ללכת, לעודד, להתפרק ולעשות בחוליגניזם (Oi! Oi! Oi!). בימינו, מקומות במשחקים הם נחלת העשירים, בעיקר בגלל המסחור של הספורט (את הדוגמאות הטובות ביותר תיתן מאנצ'סטר יונייטד או שיקגו בולס, לפחות עד עזיבת ג'ורדן). אז פעם כשאבא וילד יכלו ללכת יחד למשחק (או חבורה של מופרעים כמוני), היום רק רופא בכיר בקופ"ח מכבי והילדים שלו יכולים להשיג כרתיסים. אותו הדבר במוזיקה (כן, כן, לא הכי קשור, אני יודעת...). >:(

פורסם

שיט אני רק 33,

למעשה אין לי כסף למשחק הזה יש לי כמעט 700 שקל...

מחיר מגעיל ממש!

פורסם

אתם יודעים זה מחיר לארבע משחקים שני חצאי הגבר השמחק על מקום השלישי והגמר אז אם מסתכלים על זה כך זה לא כזה נורא

פורסם

1) זה מחיר ל4 משחקים.

2) בשביל לבנות קבוצה כמו שמכבי בנו, צריך הרבה כסף. הרבה יותר מכל שנה קודמת.

כשבמשחקים בארץ אין קהל, מאיפה אתם חושבים שהם יביאו כסף? אוקיי אז יש להם נותני חסות, ויש להם את שמעון מזרחי, שכמה ששונאים אותו, הוא נכס. אבל הם חייבים לשלם כסף לשחקנים יקרים כמו שאראס באסטון ועוד כמה, שאם כל הכבוד (ויש כבוד :)) הובאו כדי שלאוהדים בארץ יהיה פיינל פור שמח וצהוב.

אני חושב שכפויי טובה זה קצת חריף מדי, אבל יש משהו במה שהוא אומר.

3) המשחקים האלה, או לפחות משחק הגמר, יתעלו לדעתי לרמה של אנביאיי, או כמעט. כרטיס באנביאיי למקומות גבוהים בצד (לא מקומות משהו... אני מדבר מניסון) עולה בסטייפלס סנטר של הלייקרס 150דולר לחתיכה.

תעשו את החישוב שלכם לבד...

פורסם

זה לא פייר להשוות מחירים בארה"ב למחירים בארץ (למרות שבכל זאת לדעתי 200$ דולר זה מוגזם- אבל מה אני מבין בכדורסל...).

בארצות הברית בן אדם במקצוע X ירוויח לפחות פי 2 יותר מבן אדם באותו מקצוע שעובד בישראל;

המשכורות יותר גבוהות מבישראל, אבל המחירים לא יותר גבוהים (והרבה פעמים יותר נמוכים)...

פורסם

צודק. לא חשבתי על זה. חשבתי על כמה עלה לנו שם ביחס לכמה אבא ואמא שלי מרוויחים פה.....

פורסם

שונא את מכבי!!!

קבוצה מגעילה

שונא אותם

גנבים רמאים

מזרחי תמות

שקל אני לא נותן לו

אם הוא יהיה קבצן פעם אני אסע 6000 ק"מ רק כדי לירוק עליו

פורסם

אם הוא יהיה קבצן פעם אני אסע 6000 ק"מ רק כדי לירוק עליו

not in this lifetime.

פורסם

not in this lifetime.

הגענו לירח אז בטח דבר כזה אפשרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.