עבור לתוכן

סרטים רצים מקורטע

Featured Replies

פורסם

זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה.

הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600.

מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ...

ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם זה לא תמיד.

הבעיה גולשת גם לאינטרנט, יש אתרים שבאם הוידאו רץ חלק אבל לפעמים(בעיקר כשזה על HD) הסאונד בא באיחור ממש של איזה כמה מאיות השניה, לפעמים כשאני מעביר טאבים אז רואים כאילו כל האתר מרוך כזה עם כחול ואז זה חוזר לרגיל.

מה זה יכול להיות? זה מחרפן אותי אני רוצה לחזור מהצבא לראות סדרות ואני פשוט לא מצליח :s07:

הבנתי שאין מצב שהכרטיס מסך כל כך ישן שהוא לא סוחב סרטים איזה יכולה להיות הבעיה?

(מעבד E8400 מסך 22 אינץ' על רזולוציה של 1900X1000(חשבתי שיכול להיות שהרזולוציה גדולה מידי לכרטיס מסך אז זה משנה) 4GB RAM ווינדוס 7 64BIT)

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שכ.מסך 6600 הוא כרטיס נורא ישן...

שנית, לפי מה שהבנתי ה6600 הוא גם לא "יד ראשונה" בסך הכול, אולי יש בו בעיות נוספות.

בכל מקרה זה כרטיס חלש וישן מידיי להריץ WIN7, ובעיקר 64BIT(זה יותר לא ממש אידאלי למעבד שלך).

המלצה שלי, רק כדי שתהיה רגוע, תנסה להתקין את הכרטיס הזה על מחשב של מישהו שיש לו כרטיס/מעבד חזק יותר ותחליף את הכ.מסך בשלך.

אני בטוח שתרגיש בהבדל בסרטי HD (אמיתיים) באופן מיידי, ואם לא... :-\

אז החדשות הטובות הם שהבעיה לא בכרטיס (לפרות שאתה חייב דחוף להחליף אותו) והחדשות הרעות הם שהמעבד הוא הצוואר בקבוק שלך.

פורסם

הגזמת, המעבד הוא לא הבעיה פה - הכרטיס כן.

אני לא מכיר מצב שבו כרטיס נשרף ובגלל זה הוא לא מסוגל להציג רזולוציה אחרת,

אבל לך תדע.

פורסם

לא אמרתי שהמעבד הוא הבעיה (למרות שתמיד יש סיכוי).

התכוונתי לזה שהוא נורא ישן/חלש ובהנחה שהוא יחליף לכרטיס יותר חזק ועדיין יקרטע לו אז שווה לשקול להחליף גם את המעבד.

ובלי קשר אם הכרטיס נשרף או לא, הוא נורא נורא ישששןןןן הוא לא מיועד לטפל בתכני HD (זה עוד לא היה קיים שהוא היצא לשוק).

פורסם

9800GT?

בטח שכן.

יש לו חיבור HDMI..

בכל מקרה - דרך איזו תוכנה אתה צופה?

פורסם
  • מחבר

התקנתי עכשיו VLC וואלה שם הוא רץ כמו שצריך(כל כמה דקות יש שניה של האטה כזה ואז חוזר אבל זה לא מפריע סתם מציק לי בעין). בכל השאר BS PLAYER, MPC, WINDOWS PLAYER לא עובד כמו שצריך ...

פורסם

אני חושב שVLC משתמש יותר במעבד ופחות בכרטיס הגראפי (או שרק במעבד ובכלל לא בכרטיס הגראפי..)

פורסם

קיימת האצה גרפית בVLC.

פשוט הcodecs שלו הם בנויים "build-in" בתור התוכנה ולא זקוקים לתוספים חיצוניים (כמעת)

ולכן בסך הכל הוא בנוי הרבה יותר נכון/טוב.

פורסם

^

די בטוח שהיא לא פועלת כברירת מחדל.

אני בכלל ביטלתי אותה, היא גורמת לבעיה מעצבנת (כשמעבירים לזמנים אחרים בוידאו זה עושה תמונה מפוקסלת לכמה שניות)

פורסם

המעבד הוא כפול ליבה חזק

בשום פנים לא צריכה להיות בעיה של קרטועים

מציע לעדכן קודקים ולהתקין מחדש את הנגן

כמו כן לבדוק שאין בעיה של התחממות במחשב שגורמת למעבד לעשות לעצמו throttling.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים