עבור לתוכן

מה ה"ביג דיל, ב oc?"

Featured Replies

פורסם

\ אני יודע שאני נוגע בעצבים חשופים ורובכם תרצו לכסח אותי

על עצם השאלה אך אני לא מבין מה היתרון ב oc.?

חוסכים כמה מאות שקלים על המעבד אך מבזבזים לא פחות על אמצעי קירור

למיניהם,זכרונות ולוחות יותר יקרים ובנוסף מסכנים את החומרה ובודאי מקצרים לו את החיים.

קדימה היסתער!!!!!!!!!!!!!!! :D ??? ;D

פורסם

עוד פעם דיון טיפשי על הנושא הזה , יש לפחות 3 דיונים מאד מאד ארוכים על הנושא , תעשה חיפוש ותמצא אותם .

פורסם

קניתי פנטיום 4 2.6 שעלה לי 1000 שקל

אני מריץ אותו ב3.2 והמחיר של המעבד הזה הוא 2400 שקל

לוח אם רגיל, וזכרונות רגילים

איזה יופי.. חסכתי 1400 שקל

וואלה.. והיה גם את הפנטיום 2 350 שלי

הרצתי אותו ב467 בלי לשנות כלום בחומרה של המערכת...

המעבד הזה עובד יופי עד היום..

פורסם

ולא לשכוח שבאוברקלוקינג אתה לא מעלה רק את ה"מגהרץ" במעבד, אלא גם את הבאס

פורסם

על אותו הנושא אני יכול לשאול מה הביג דיל בשיפורי רכב? DIY?צריבה של דיסקים (אתה קונה צורב, באותו המחיר תקנה דיסקים מקוריים...)?

חוץ מזה שכיף להתעסק בזה, יש מן תחושת סיפוק מוזרה של "ניצחתי את המערכת", ולרוב, אפילו חוסכים כסף.

פורסם

קניתיBARTON 2500+ שעולה 607 שקל ועשיתי לו OC ל-3200+ שעולה 1765 שקל.

לוח אם רגיל וזול, זכרונות רגילים, ואם רציתי הייתי נשאר עם ההיטסינק הרגיל, אבל השקעתי את ה-150+ שקל על וולקנו 12.

והנה חסכתי 1000 שקל בדיוק.. :)

פורסם

כשהיה לי ספק נורמלי 380w של אנטק הרצתי את ה2500+ ל2450 מגההרץ (יכלתי עוד הבןאדם היה לחוץ על הספק) ועכשיו עם הספק הכי עלוב שיש בכדור הארץ מזרחי אני מריץ אותו "רק" על 3200.

פורסם

גם אני חשבתי שזה בזבוז של זמן וכסף, אבל חבר לחץ עליי לנסות וזה הצליח, הורדתי 12 קילו בתוך ב-40 יום, ועכשיו אני מרגיש... אהה... טעות בפורום.

מה אמרנו? אה, כן, אוברקלוקינג.

סיבה אחת לאוברקלוק: לאלו מאיתנו שחזרו כרגע מטרק של חמש שנים בהודו - עולם המחשבים מתקדם בקצב מטורף. טכנולוגיות שהיום בחיתוליהן עשויות לצאת ממחזור הייצור תוך שנה. ואנשי ה-R&D (מחקר ופיתוח) רואים רק קדימה, לא את מה שעכשיו ולא את מה שהיה. ברגע שטכנולוגיה יוצאת מהמחזור, נשארים המון לקוחות עם מערכת שהם לא יכולים לשפר. המקרה הקלאסי, Socket 370 - טכנולוגיה שיצאה ממחזור הייצור ובימים אלה יוצאת לגמרי ממחזור המכירות. מה יעשה בנאדם עם מחשב כזה, שרוצה לשפר את הביצועים, אבל לא יכול להרשות לעצמו מערכת חדשה?

That's right, overclock.

אין לי כוח, ולא נראה לי שיש טעם, לכתוב עוד דוגמאות. מה שכתבו לפניי מספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי את הפרינציפ.אני למשל עושה oc לחשבון הבנק שלי ובכל פעם שהפילטר במאוורר

מתלכלך אני קונה מחשב חדש ובמובן משוכלל.מה דעתכם? :D :D :D

פורסם

שאתה בחור מאד (מאד) מצחיק. :lamer:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים