עבור לתוכן

שינוי תנוחת המאוורר שבחלק האחורי של המארז, כך שישאב פנימה במקום שיוציא החוצה

Featured Replies

פורסם

במארזים הגנריים שיש למחשבים שלי שלא אבא ושל אמא שלי, אינני רואה דרך לפרק את הפאנק הקדמי לבדו, שכן אינני רואה ברגים כלשהם בחוץ.

גם הפאנל הקדמי מחובר עם כבלים בשביל הכפתורים, הלדים והיציאות שלו.

בד"כ יש סוג של רווח למטה בין הפאנל הקדמי למארז עצמו ופשוט צריך להכנס את היד לשם ולמשוך עם קצת כוח את הפאנל החוצה.

פורסם
  • מחבר

הם הרווח שאתה מתכוון, הוא זה שמשמש כפתח יניקה האויר לתוך המארז, וכן משמש את המאוורר שמקרר את הדיסק הקשיח?

במחשב שלי בכל אופן, שהמארז שלו הוא Huntkey בלי מדבקת מספר מיוחדת, לא נראה לי שניתן למשוך את הפאנל החוצה וגם אם היה ניתן, מדובר בפעולה שדורשת זהירות, מאחר שמחוברים אליו כבלים שמחוברים לספק הכוח וללוח האם להפעלת הלדים וכפתורי ההפעלה של המחשב, יציאות ה-USB וכן כונן התקליטורים והדיסק הקשיח מותקנים בו ומחוברים גם הם לספק הכוח בנוסף ללוח האם, ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לגעת בדיסק הקשיח שלי (מחשש לאובדן נתונים) או לנתק דברים מספק הכוח: אין לי ניסיון בזה, וזה כרוך בסיכונים מסויימים (אפילו כאשר המחשב כבוי).

מאותה הסיבה, כאשר ניסיתי להוציא את ספק הכוח שבמחשב של אמא שלי על מנת לפרק ולנקות אותו מבפנים, משהתברר לי כי הכבלים שיוצאים ממנו אל המחבר שאליו מחובר לוח האם ורכיבים נוספים אשר מחוברים ישירות אליו (משום מה המחבר של ספק הכוח שאליו מתחברים כל הרכיבים, איננו מובנה בספק הכוח אלא מחובר אליו מבחוץ), מגבילים את המרחק ביננו לבין המארז שממנו אני יכול להחזיק את ספק הכוח (לא הייתי מוכן להסתבך עם פירוק הכבלים), לא פירקתי אותו לבסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים