פורסם 2004 בינואר 2621 שנים הבעיה היא שאני לא שומע כלופ ברמקולים עכשיו קיבלתי את הלוח חיברתי מאחור את הרמקולים חיברתי אוזניום אני לא שומע כלום !!צלצלתי לחנות אמרו לי שזה אולי מבוטל דרך הביוס אבל חיפשתי שעה בביוס לא מצאתי מה זה מה מה שם מבוטל משהו בבקשה יכול לעזור לי ?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מספר אפשרויות :1. כמו שאמר לך המוכר, יתכן והכרטיס מבוטל דרך הביוס (למרות שבד"כ ה DEFAULT הוא פעיל)2. לא התקנת את הדרייברים של הכרטיס המגיעים יחד עם הלוח אם( הוינדווס לא מזהה אוטומטית את הכרטיס הנ"ל.3 הלוח לא תקין ( אני לא מאמין שזאת הבעיה)4 . יכול ליהיות שלא חיברת נכון את הרמקולים.אבל הייתי מתחיל מהשניים הראשונים , לדעתי רוב הסיכויים שלא התקנת את הדריברים של הלוח.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים גש בביוס ל "Integrated Peripherals", שם גש לחוצץ "Onchip PCI Device", שם וודא ש "Audio Controller" נמצא על Enabled.תשמור, תאתחל והכרטיס קול מאופשר באמצעות הביוס.חבר את הרמקולים/אוזניות לשקע הירוק.בחלונות, יכול להיות שעדיין לא יהיה לך סאונד, מה שאומר שתיאלץ להתקין את הדרייברים של Nvidia לצ'יפסט מחדש ויהיה בסדר.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים כן גם לי היו בהתחלה בעיות עם הסאונד אבל בווינדוס התעסקתי קצת עם ההגדרות ובסוף זה הסתדר...
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר בדקתי זה על Enabled עכשיו ש5אניהפעיל את המחשב מחדש הוא נותן לי הודה כזאת ללחוץ על CTRL+S ואז רשום לי את זה NO DEVICE DETECTED UTILITY DISABLED מה זה אומר ניסיתי הכול יכול להיות שיש בעיה בלוח ?הוא חדש היום קיבלתי אותו
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים אני מאמין שהחיבור שלך לרמקולים לא בסדראם חיברת את הכרטיס למערכת ביתית תוודא שהמערכת נימצאת על AUXואז תוכל לישמועקשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס חדש לגמריי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.