עבור לתוכן

Enermax Fan Controller

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2

ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה.

*ואיזה צבע כדאי לי לקחת :)

*ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio)

* וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2

???

הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax)

http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm

ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ

http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm

פורסם

טוב אז קודם כל, זה שולט על 2 מאווררים..,

לפי מה שהבנתי מאתר זה נכנס למפרץ של ה5.25" (אינצ), הכוונה שזה נכנס

למפרץ איפה שהסידירום(אם אתה לא מבין מזה ה5.25 אינץ),

אם זה באמת ככה, אז זה נשמע טוב, כי אני לצערי לפני הרבה זמן שלא ידעתי מזה(וגם לא ידעתי מזה האתר HWZONE להתייעץ),

קניתי ל3.5", ואני לא הכי מרוצה ממנו, כי הוא קטן, והכפתורים קטנים, אבל נחמד סה"כ.. ;)

צבע תיקח לפי צבע המארז שלך,ולפי הצבע האוהב אליך.. ::)

המאווררים של אנרמקס טובים, כמובן שכמות הרעש שלהם לא חזקה כל כך ויש להם דחיפת אוויר מאוד טובה

יחסית לרעש.., כמובן שה120MM מכניס המון אוויר על כלום רעש.., אבל גם 80MM וגם ה92MM נחמדים.. ;)

אם יש לך מקום ל120MM, אני ממליץ לך שתיקח אותו, אם לא, תיקח 80MM, גם טובים..,

או אם אתה רוצה קירור ממש חזק עם 80MM וגם הרעש, יש סמארט-פאן (SF2),

שדוחף המון אוויר וגם עושה המון רעש.. ;D

(הוא לא עוקף בכלל את דחיפת האוויר של ה120MM), אבל הוא אנחנו מדברים על 80MM שהוא הסמארט..,

השאלה אם הלוח בקרה הזה יכול להחזיק SF2, מבלי להשרף או להנזק.., זה אני כבר לא יודע..,

לא רשום כמה וואט המכשיר מוכן לסבול על כך ערוץ.. ::)

פורסם

אחי זה מדהים כמה זה שימושי..אני ממליץ ביותר..זה שולט על 2 מאווררים, קח את הדגם הכי משוכלל שתמצא הם זולים לאללה

יש לי אחד כזה אני ממש ממש מרוצה ממנו!!

פורסם

אחי זה מדהים כמה זה שימושי..אני ממליץ ביותר..זה שולט על 2 מאווררים, קח את הדגם הכי משוכלל שתמצא הם זולים לאללה

יש לי אחד כזה אני ממש ממש מרוצה ממנו!!

פשוט ביקורת מקצועית ביותר....

בכל אופן, לכותב הת'רד, הרץ חיפוש בגוגל, קרא קצת ביקורות וכך תדע יותר.

עריכה -

בנוגע למאוררי ה-120 של אנרמקס, אני יכול להעיד שהם די מוצלחים, דוחפים המון ובאמת לא רועשים.

הדבר היחיד שמעצבן בהם הוא הפוטנציומטר שבשביל לכוון אותו יש צורך במברג צלב והוא לא הכי נוח.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ;)

אשמח לקבל עוד תגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים