עבור לתוכן

המלצה לקניית כרטיס קול עם SPDIF

Featured Replies

פורסם

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

פורסם

אתה צריך יציאה אופטית או יציאה קואקסילית (RCA)?

מה דגם לוח האם שלך? אולי יש לך עליו יציאת SPDIF ואפשר להוסיף פשוט כרטיס כזה שיעלה הרבה פחות..

פורסם
  • מחבר

אופטי. וזה מחשב HP COMPAQ 500B. ממה שראיתי אין SPDIF על הלוח :(

פורסם

אני בספק אם תמצא משהו איכותי בזול.

אולי יד שנייה - חפש בטריידזון.

בכל מקרה אתה יכול לחפש כרטיס חרטה כלשהו עם יציאה כזא. באיביי.

פורסם

מועבר לפורום אודיו.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את ה- ASUS XONAR ב- 40 דולר (כולל משלוח). אני עדין לא מבין למה אני צריך לשלם כל כך הרבה בשביל יציאה אופטית. :nixweiss:

פורסם

מסכים איתך.. קרה גם לי.

מהיום אני קונה רק לוחות אם ברמה :-\

פורסם

מה קשור לוחות אם ברמה? כמעט בכל לוח אם מצ'וקמק לשוק הפרטי שיצא בחצי עשור האחרון+ יש יציאה אופטית. לOP יש מחשב שמיועד לשוק העסקי כך שאין בו צורך לSPDIF.

.

shbd אם אתה רוצה את הפתרון הכי פשוט להויצא SPDIF מUSB, מה הבעייה לחפש מתאם פשוט באיביי?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+to+SPDIF&_sacat=0&_from=R40

יש לא מעט אופציות החל מ-15$.

אבל אני בכל זאת הייתי הולך על כרטיס קול כמו הxonar בגלל האיכות סאונד המשופרת (כן גם בדומיין דיגיטלי) שתרוויח וגם בגלל שאתה יודע שזה אסוס ולא סתם איזה יצרן noname ג'נרי, רק צריך לבחור במוכר עם מדיניות החזרה מקובלת ע"מ שיהיה למי לפנות אם הכרטיס מגיע תקול. משהו יותר זול? אני רואה כרגע לפחות Audigy 2ZS אחד, שהיה אחלה כרטיס בזמנו, בפחות מ10$, לא כולל משלוח.

.

אתה עושה פה הר מעכבר, בקיצור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים