פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולקנות את המעבד INTEL QUAD CORE I7-3770 8MB 3.4GHZורציתי לדעת איזה לוחם אם יהיה הכי מתאים לו וגם איזה זיכרון לקנות(זיכרון של 8GB) תקציב בערך של 1000 ש"ח ללוח אם וזיכרון ביחד לא כולל המעבד.אני משתמש במחשב לרוב בשביל גיימינג, ומדי פעם אני עושה גם רינדורים בתור עבודה.ואני לא מתכוון לעשות OC .תודה לעוזרים!
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים אם אתה בטוח שאתה צריך i7, רנדורים זה תלוי בתוכנה, יש שתומכות ויש לא.בכ״מ, יש לך פיצ׳רים חשובים שאתה רוצה בלוח? Usb, sata וכד׳איזה גודל המארז? (atx, וכו׳)הנה בהנחה שלוח בסיסי ++ בגודל תקני יספיק ו16 גיגה ראם:http://www.tms.co.il/preview/spec/m45tfjzs (סליחה שזה לא מוטמע, אני לא מצליח להעתיק עם האייפד)
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים מחבר אממ המארז הוא די גדול COOLERMASTER HAF 932 FULL TOWER.והזיכרון שפרסמת זה 1600MHZ?הלוח אם שפירסמת מתאים למעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.