עבור לתוכן

זקוק לעזרתכם בקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות מעבד 3470,

אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק,

לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77,

אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660,

אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה.

האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ?

האם יש לכם המלצה ? תודה

פורסם

אין דבר כזה "סתם לא מוצא חן בעיניי" ..תמיד יש סיבה.. ובכל מקרה גם לMSI יש לוחות H77 אם אתה לא מת על GIGABYTE..

פורסם

יש גם B75 שלפעמים מציע את אותם פיצ'רים כמו H77.

אין הבדלים ממשיים בין הלוחות מבחינת אמינות. בלי OC מוגזם ועם ספק איכותי לא צפויות בעיות.

פורסם

יש גם B75 שלפעמים מציע את אותם פיצ'רים כמו H77.

אין הבדלים ממשיים בין הלוחות מבחינת אמינות. בלי OC מוגזם ועם ספק איכותי לא צפויות בעיות.

יש פיצ'רים שקשורים לצ'יפסט ולB75 לא יהיה את כל מה שיש לH77 ..

Captureaaa.png

לקוח מפה :

http://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1155

כמו שאפשר לראות לH77 יש עוד שני חיבורי USB 2.0 לעומת B75 (דבר שכן אפשר במקרה הזה לסדר על ידי בקר חיצוני..) אבל יש גם את הSmart Response שאין בB75 ויש בZ77/H77 או Q77 , כנ"ל גם Rapid Storage לדוג' , ויש את חיבור הSATA 6Gb/s הנוסף מהצי'פסט שאתה לא יכול להוסיף בשום צורה ..

פורסם

הכל טוב ויפה אבל צ'יפסט זה כשמו - סט שבבים. אסופה כלשהי שמוגדרת ע"י אינטל. ניתן להוסיף בקרים חיצוניים ולהוסיף פונקציונליות, כמו שקורה ברוב הלוחות.

למה אתה חושב שיש הבדלים בין הלוחות השונים בעלי אותו צ'יפסט?

פורסם

אני דיברתי על פי'צרים ספציפיים של הצ'יפסט ,כמו הSmart Response והRapid Storage שאתה לא יכול להוסיף בשום צורה אם הם לא נתמכים על ידי הצ'יפסט ,וכמובן אף יצרנית לוחות אם לא יכולה להוסיף עוד חיבור הSATA 6Gb/s המובנה שמגיעה מהצ'יפסט (ולא בקר חיצוני שלא מתקרב בביצועים) כדי שיהיה 2 כמו בZ77/H77 ...

פורסם

האם הדרישות שלך כוללות חיבור מספר רב של כונני SSD? אחרת אין לזה שום משמעות.

אתה מתכנן על SSD קטן ושימוש ב-smart response? אחרת אין לזה שום משמעות.

הפואנטה היא לא להיתפס ל"פיצ'רים" שאתה לא צריך וכנראה לעולם (חיי המחשב) לא תצטרך.

פורסם

האם הדרישות שלך כוללות חיבור מספר רב של כונני SSD? אחרת אין לזה שום משמעות.

אתה מתכנן על SSD קטן ושימוש ב-smart response? אחרת אין לזה שום משמעות.

הפואנטה היא לא להיתפס ל"פיצ'רים" שאתה לא צריך וכנראה לעולם (חיי המחשב) לא תצטרך.

תראה אני לא ממליץ לו על H77 כי B75 לא יעשה את העבודה ,להפך אני דווקא כן מחזק את ההמלצה שלך לB75 ,רק שאני אומר שיש פיצ'רים שהם באמת תלויים בצ'יפסט ושום דבר לא יעזור ולא תמצא אותם על אותם לוחות B75 .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

משום מה כל ה-B75 הם מיקרו, ואני לא אוהב את זה שהם קטנים ודחוסים יותר,

בכל מקרה אני חושב ש-H77 זה בסדר, אבל אני לא סגור על חברה ודגם

פורסם

יש בהחלט לוחות B75 שהם בגודל ATX מלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים