פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים האמת שכנראה שכולכם צודקים, אבל על כל מקרה החלטתי לעשות הכנות צנועות.קניתי מספיק קופסאות שימורים לחודש. וכנראה ביום ראשון אני אוציא מהבנק את כל הכסף בדולרים.בואו נתארגן לבזיזה המונית של סניפי KSP ב-21 אם אתה רוצה לוודא שלא תמצא את עצמך באבו כביר, אני מציע שתקנה יומן חדש.אנשים משתוקקים לסוף עולם.איך אתה חושב שרוב הדתיים התייחסו לזה כשיתקרב התאריך לפי היהדות? (בערך עוד 250 שנה ?)או שלדעתך יגיע המשיח עוד קודם לכן ?
פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים אם אתה רוצה לוודא שלא תמצא את עצמך באבו כביר, אני מציע שתקנה יומן חדש. ???
פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים האמת שכנראה שכולכם צודקים, אבל על כל מקרה החלטתי לעשות הכנות צנועות.קניתי מספיק קופסאות שימורים לחודש. וכנראה ביום ראשון אני אוציא מהבנק את כל הכסף בדולרים.ציניות? כי יש פה מספיק מטומטמים אז קשה לי להבדיל
פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים סביר להניח שאם סוף העולם היה מגיע והייתי יודע שיש לי איזה יומיים לחיות, הייתי מסתגר בחדר עם בקבוקים של ג'ק וחבית של הוגרדן, פקט של כאמל ואיזה עשר פיצות וקצת אופיום.והייתי נכנס למרתון של סרטים עד שהייתי מתפגר
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים איך אתה חושב שרוב הדתיים התייחסו לזה כשיתקרב התאריך לפי היהדות? (בערך עוד 250 שנה ?) או שלדעתך יגיע המשיח עוד קודם לכן ? אין תאריך למשיח (שאדם ידע אותו).יש סימנים לתקופה . אך גם בביאת המשיח לא מדובר על סוף לעולם ..וגם בנושא כאן (תאריך של בני-המאיה) לא מדובר על סוף עולם. עכשיו אתה מבין את דבריי יותר, שבני-אדם משתוקקים לסוף. יש כמה.. שכדאי לארגן להם את "המנה " לפני ,לא? . נתחיל עם אורן זריף? בהשתתפותו בתוכנית 'גולסטאר' .. אמר שאולי הוא המשיח. הוא אינו יודע ,שגם המשיח עצמו לא יודע שהוא -זה הוא .אורן .. חבל בכל זאת בחור נחמד.
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים ^תעשה לי טובה, "אתה לא יודע עושה ביזנס?!", אורן זריף מוכר את עצמו יפה מאוד, וצריך לדבר הרבה שטויות כדי לספק את הסחורה. הוא בטוח יודע שהוא לא המשיח... דוגמא לא מוצלחת לטעמי.סינדרום ירושלים, אם תמצא דמות בולטת שלקתה בו, יכול להוות דוגמא טובה בהרבה.
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים יש 3 אופציות -'שרלטן','יש כוחות','חושב שיש כוחות'. אני חושב ..שהוא לא לגמרי שרלטן אלא גם חושב שיש לו כוחות -זאת מין שריטה.
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים אני חושב שהאופציה הראשונה נכונה. אבל זה וויכוח עקר, עד שהוא לא יתוודה בפנינו שהוא כזה אין דרך להוכיח. לפחו האופציה השנייה שקרית... או שמא?
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים לא יודע . אבל אין ספק שהוא עצמו יותר מידי מגזים. הכי הצחיק אותי בסידרה.. מתי שהם מפסידים בתחרות כדורגל, הוא כיוון את התוצאה. ומתי שמנצחים ..גם את זה כיון . יש גבול .
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים לא קראתי את כל התגובות, אך אני יכול לציין את ההתרגשות שלי דווקא מהיום שאחרי, דהיינו: 22.12.2012. זהו יום ההולדת 70 של אחי הצעיר שאנו צפויים לחגוג. אז, להתראות בעולם החדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.