עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת ספק

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אז לאור העובדה ששידרגתי את המחשב שלי

ואני מתכוון לקנות GTX 670OC

וכרגע יש לי ספק של HEC 450 והבנתי שהוא לא יספיק אז יש לי שתי התלבטויות בין שני ספקים

האחד הוא

be quiet! Straight Power E9 580 Gold certificate]

השני הוא

Antec EarthWatts 650W Platinum certificate]

הראשון הוא עם CABLE MNG והשני בלי עניין המחיר הוא זניח הבדל של 15 שקל השאלה היא עם עדיף את ה 650W בשביל שידרגו עתידי או שה 580W יספיק וגם הוא שקט יותר

פורסם

איזה מעבד יש לך? למה צריך ספק 500+ לGTX670? ועוד לשלם פרמיות גדולות על אחוזי יעילות אחדים?

פורסם

500 וואט זה עדיין לא מוגזם אולי יעבור למחשב הבא שלא.... יעילות גבוה GOLD יחזיר את עצמו בחשבון חשמל ובמניעת זיהום הסיביבה.... מחשב שדולק 24 שעות ביום עם ספק GOLD ומעלה יכול לחסוך לפחות 20 ש"ח חשמל בחודש עם הספק לא מוגזם בהספקו באופן קיצוני ביחס לצריכת המחשב....

אם אתה כבר מתעקש על ספק חזק תקן GOLD שישרת אותך בעתיד אז....

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/spk-seasonic-ssr-550rm-550w-atx12v-v231-plus-gold-p-14163?language=he

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד 3470

אני מביא את הספקים מאירופה ככה שהעלויות לא יקרות כול כך באזור ה 400 שקל

לא מבין למה הספקים בארץ כל כך יקרים

אני מבין ש w550 זה מספיק

האם אני יכול להישאר עם הספק שלי ? זה HEC450

פורסם

כרטיס מסך - 180W

מעבד - תלוי איזה מעבד יש לך אבל נניח 90W

כל יתר המחשב - 100W

ביחד כ 370W

עשו ספקים של HEC לא כל הסדרות היו טובות במיוחד (לומר - יש ספקים של 450 שיחזיקו את ה 370W האלה ללא בעיה ויש כאלה שלא ממש), אבל לפי דגם מדוייק של הספק ותמונה (אם ניתן של הרכיבים הפנימיים + נתונים של המיישרים והקבלים) ניתן להגיע למסקנות

"יכול לחסוך לפחות 20 שקל בחודש"

בחלומות

נניח שהמחשב שלך לוקח 100W ב IDLE (והמחשב נמצא רוב המוחלט של הזמן ב IDLE, ובדרך כלל גם לוקח פחות מ 100W). ספק 80+ רגיל יקח 125W. ספק 80+ GOLD יקח 114W (לפי יעילות 80% ברגיל ו 87% ב GOLD בעומס 20%)

הבדל של 11W

כפול 24 שעות וכפול 30 ימים = 7920 ואט שעה = 7.92 קוטש = 4.7 שקל

רוצה לחסוך בחשמל תכבה את המחשב כשהוא לא בשימוש. בחורף אתה יכול גם לא להתאמץ כי המחשב בכל מקרה מחמם את החדר, מה שהמחשב מבזבז הופך לחלק מהחימום של הבית

פורסם
  • מחבר

3470 זה המעבד

פורסם

77w - לא הבדל גדול

פורסם
  • מחבר

לפי מה שזה נראה אין בכלל צורך לשדרג ספק כח נכון?

פורסם

ל HEC היו כמה דגמים, בחלק מהם לא צריך לשדרג, ובחלק מהם המחשב שיש לך גבולי. לכן צריך להעריך עד כמה הספק טוב. אני לא מכיר ככה את הדגמים של hec אבל תמונה פנימית + נתונים של המיישרים בצד מתח נמוך יתנו הערכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים