פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים בוקר טוב לכולם ..עכשיו ניתקלתי בבעיה ואני לא מצליח לפטור אותהיש לי מחשב מסוג acer aspire 5740dgwin7 homeעכשיו חיברתי קבל לאן רגיל מהמודם של האינטרנט מהמודם wifi לתוך המחשבנידלק אור ירוק איפה שהחיבור במחשב של הכבל לאןאבל הוא כאילו לא מזהה לי אותואיך אני בודק אם הכרטיס רשת שלי עובד כראוי? לא הwirelessוהורדתי דברייברים מהאתר של acer למחשב הזה לרשת ה lanאבל אין שם שום קובץ התקנה למה?אם משהו יוכל להוריד את התרייברים ולבדוק איך מתקינים אותה אני יודה לו מאודאו שהבעיה היא במקום אחר בכללתודה לעוזרים ..
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים היי segev21,היכנס ללוח הבקרה > מרכז הרשת והשיתוף > שנה הגדרות מתאם.בדוק אם מופיע סמל של local area connection.אם הסמל מופיע, כרטיס הרשת מותקן באופן תקין.ליאור
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים מחבר כן בדקתי את זה כבר ולא מופיע לי, מופיע שם רק wireless איך אפשר להתקין אותו אם הדרייברים?יש מצב אני מוריד מהאתר של acer ובודק לי ?זה קובץ rar עם תקיה בפנים קובץ קטןאני פשוט לא מבין איך אני מתקין אין בתיקיה הזאת שום התקנה ..
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים תפתח את הארכיון לתיקייה על שולחן העבודה. תכנס למנהל ההתקנים, תבחר את כרטיס הרשת עם הסימן הצהוב, הכנס אליו, תבחר התקן מנהל התקן ונווט לתיקייה שיצרת על שולחן העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.