פורסם 2004 בינואר 2621 שנים המפרט שלי תוכלו לראות משמאל.המחשב נתקע סתם כך ללא קשר למה שעושים במחשב.ניסיתי להחליף 3 כרטיסי מסך GEFORCE, החלפתי ראם ואפילו את הלוח הקודם שהיה לי ללוח הזה.למה שזה יקרה?תודה לכל עונה. 8)
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים תריץ memtest ו PRIME 95כדי לבדוק זיכרון, לוח אם ומעבדאיזה ספק יש לך?תסרוק את המחשב לוירוסים (עם אנטיוירוס מעודכן)ניסית להתקין את המערכת הפעלה מחדש?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר יש לי ספק 230W, אין לי וירוסים וכמו שציינתי החלפתי את הרכיבים ש-G-FORCE הציע לי לבדוק אז יכולה להיות בית תאימות כרטיסי NVIDIA או משהו מוזר כזה?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים הייתי מציע לך לבדוק טמפ' ומתחים, אם זה אפשרי בלוח שלךוגם הייתי מנסה אולי ספק אחר מחברה מוכרת(300W HEC) וגם בודק את המאוורר.
פורסם 2004 בינואר 2821 שנים לא יודע מה איתכם אבל אם הוא אומר שהוא החליף זיכרון, כרטיסי מסך , ולוח אם נשאר רק הספק, או שבאמת ינסה להשאיג כרטיס radeonתנתק מודם, כרטיס רשת וכו,תאפס את הביוס,format ...ותבדוק שוביש עוד אופציה , יכול להיות בעית מתח , תעביר את המחשב לנקודה אחרת בבית ותבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.