פורסם 2002 במרץ 2223 שנים כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר.כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com.ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד...לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון...זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית....בעיה מציקה ביותר...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד...ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים hahahahah u got kazaa .. so u got viros .. new kazaa got with 1 virus bild on .. i got it anti virus d/l the virus and kazaa die....
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים תלחץ על Tools>Internet options>Use blank - זה יבטל את אתר הבית של LOP והוא פשוט יראה אתר בית לבן
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים hahahahah u got kazaa .. so u got viros .. new kazaa got with 1 virus bild on .. i got it anti virus d/l the virus and kazaa die.... ואין שום וירוס בקאזה
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר הבעיה של עמוד הפתיחה לא רצינית, מה אני עושה כשלא מוצא את האתר ונכנס לאתר שלהם?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים i work with norton anti virus 2002 and wen i install it found virus #$%#$^%#$#$
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.