עבור לתוכן

שאלות לגבי AMD

Featured Replies

פורסם

טוב, בגלל בעיות תקציב כרגע ומחשב עגלה (P3 800) החלטתי לקנות AMD.

1. אני מחפש אתר שיתרגם לי את המהירות של כל מעבד AMD מול מעבדי אינטל, למשל Athlon Barton 2500+ שיתרגם את ה2500 הזה למהירות של אינטל (למשל 2.4C, סתם דוגמה, לא שאני חושב שזה אמיתי).

2. אני קצת מפחד מלקנות AMD כי אף פעם לא עבדתי על מחשב AMD! כן כן מה שאתם שומעים, בחיים גם לא נגעתי במחשב כזה, כל החיים הייתי עם אינטל ואני לא רוצה סתם להסתכן, אז יש מצב שאתם תמליצו לי ותגידו לי באמת מה האיכות של הביצועים שלו ואם הם יתאימו לי לדברים הבאים:

משחקים (אני גיימר קצת מעל הממוצע, לא כבד אבל משחק דיי הרבה)

גלישה באינטרנט

סתם לשמוע מוסיקה (חח כל הזמן יש מוסיקה במחשב שלי)

עבודה עם תוכנות של גרפיקה (כמו פוטושופ 7 וכו')

הרבה אבל הרבהההה עבודה עם תוכנות של P2P (קאזה, אימיול, ביטורנט וכו')

3. האם אתם ממליצים לי לקנות מKSP?

כי הוצאתי מהם את המפרט הבא (קובץ מצורף, לא כללתי הארדיסק מכיוון שקניתי לפני חודש אחד חדש).

תודה, ארז ;D

פורסם

תשמע במבחן הארנק זה עובד מאוד פשוט AMD 2500+ הוא כמעט שווה בביצועים ל 2.4C ועולה חצי ממנו...

אני יכול לאמר לך שיש לי AMD 1800+ כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו (היה לי גם לפני שנים AMD 486DX 40 וגם הוא היה סבבה אבל זה באמת היה מזמן)

מהשימושים שפירטת דווקא לפוטושופ ה AMD פחות טוב מה 2.4C אבל עדיין יותר טוב ממעבד אינטל שעולה כמוהו אז אם אין לך תקציב אין סיבה להחליף לאינטל

לכל שאר השימושים הוא כמעט משתווה לנ"ל

הנה לך טבלה של כמה ביצועים אתה מקבל יחסית למחיר (אין כאן את ה 2500+ אבל יש את ה 2600+ שכמעט זהה)

image027.gif

פורסם
  • מחבר

אמממ... איפה הטבלה :)

פורסם

1. אני כבר כ- 6 שנים עם AMD בשני מחשבים ואני מרוצה מאוד.

2. שניהים מ- ksp ;D ואני מרוצה מאוד.

עם הראשון לא היו בעיות בכלל ובשני היה מודול זכרון דפוק והוא הוחלף בחדש בלי בעיות.

3. אין שום בעייה של תאימות לעומת אינטל כל מה שמספרים זה סתם קשקוש !!!!

4. אם אתה ממש אוהב מוסיקה ושומע כל הזמן אולי כדי לך לשקול לקחת כרטיס קול live ב- 180 שקל

זה יוריד קצת את העומס מלוח האם .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לשניכם! :)

כמובן שאשמח ואהיה פתוח לשמוע עוד הצעות ! !

ד"א אמרו לי שהשירות בKSP גרוע ויש לי עוד שאלה, AMD מתבלה מהר יותר מאינטל? תודה.

פורסם

1. התכוונת למידע על המהירות האמיתית של מעבדי AMD?

2. מעבד שבחרת במפרט יספיק בשביל השימושים שלך ;)

אם אתה מתעסק המון בגרפיקה ועריכות וידאו(וכדומה) יה עדיף בשבילך לקחת את האינטל גירסה C

במפרט לקחת 2 זיכרונות 256MB, לדעתי כדאי לך לקחת סטיק אחד של 512MB DDR400 כי יהיה לך קל יותר לשדרג את הזיכרון בעתיד הקרוב והDUAL DDR כמעט ולא מורגש במעבדי AMD(גג 5%)

*אם אתה שומע הרבה מוסיקה ורצה כ.קול טוב, קח את הלוח NF7-SL, שמגיע עם כ.קול איכותי של SOUNDSTORM

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כול תודה, אז ככה:

1. אני לא מתעסק בערכית ווידאו בכלל, אני רק משתמש בפוטושופ כדי פה לערוך תמונות, שם לעצב אתרים וכו' לא משהו כבד במיוחד.

2. איך עכשיו המפרט? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים