עבור לתוכן

מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב משחקים ומדיה סנטר עד 6K

Featured Replies

פורסם

זה לא עובד ככה. מחשב מתיישן אחרי מספר שנים לא משנה איזה חומרה תיקנה. אפשר לאחר זמן מסוים שהכרטיס

כבר לא סוחב מספיק לשדרג רק אותו. כמו שאמרתי לכל אחד יש העדפות משלו ועושה מה שהוא רואה לנכון. ושוב, השאלות האלה

חוזרות על עצמם אלפי פעמים, דפדף קצת בפורום ותימצא תשובה לכל שאלה.

- שמעת אותי אומר שיש בעיה עם המארז שקיבלת במפרט? להפך, הוא יוכל להכיל בתוכו כל שידרוג שהוא בהווה ובעתיד.

המארז שקישרת אליו ה-CM קוסמוס הוא מארז שעולה 2000 שקל והוא עצום בגודלו, למעשה אחד הגדולים בקטגוריה שלו

לשימוש בייתי. מארז שמיותר לחלוטין לדעתי.

פורסם
  • מחבר

עדיף לקחת מעבד 3470 שמעט זול יותר ועם ביצועים דומים.

לוח אפשר לקחת B75 עם פיצ'רים דומים במחיר משתלם יותר.

הספק מוגזם אבל אולי משתלם לאור המחיר של הבאנדל.

איזה קשיח יש ברשותך?

שווה לשקול החלפת מסך המחשב במשהו מתקדם וגדול יותר.

אממ יש לי כרגע אחד במחשב הישן:

Western Digital WD1200JS-55MHB0 WESTERN DIGITAL CAVIAR 120GB 7200RPM SATA INTERNAL 3.5INCH BUFFER 8MB HARD DRIVE

יש עוד אחד של 120 במחשב אחר שאני אמור לפרק.

ואני בעקרון לא צריך יותר מזה - כל המדיה (סרטים,סדרות וכו') מפוזרים אצלי על 2 כוננים קשיחים 2.5" בחיבור USB. ומסך אני מוכן להקשיב להצעות כפי שאמרתי על איזה מסך היית ממליץ לי?

Roy.T - כן אני מבין את זה כמובן שמחשב זה לא לעד. מה שכן אני ממש מרוצה מהמפרט ואני כנראה אלך עליו חוץ מהמארז, רשום שיש לו רק 2 יציאות USB, זה הגיוני? יש לך הצעה אחרת למארז אם לפחות 4 יציאות USB? כרגע מהמפרט זה הדבר היחידי שמפריע לי. הסתכלתי על הלוח אם ורשום שיש PCIE במהירות 16 ומהירות 4, וממה שקראתי זה יכול להשפיע על הביצועים במידה ומחברים בCROSSFIRE?

עריכה: אני חייב לציין אתכם לשבח על כל העבודה שאתם עושים ועל כל הידע שרכשתם לעצמכם, אני רק בשעה האחרונה מניסיון לעשות לעצמי סדר "אולי אני אשנה פה" רואה שאני צריך לסדר את המעבד ואז בהתאם לראות שזה אותה סדרה - בכל אופן כל הכבוד על הסדר שעשיתם לעצמכם בפאזל המסובך הזה!

פורסם

הקשיחים שבידך עשויים להיות איטיים מאוד מאחר והם ישנים וגם בטח לא בריאים ב-100%.

אתה יכול למשל לקחת SSD קטן למערכת ההפעלה ולהנות מביצועים גבוהים ומערכת תגובתית מאוד.

CF\SLI אלה דברים מיותרים היום. כרטיס מסך בודד יתן לך ביצועים גבוהים מאוד ובמחירים סבירים ביותר. מחשב שיחזיק הרבה שנים הוא כזה

שמשדרגים אותו וזה תמיד יהיה עדיף על CF או SLI. גם חשבון החשמל ישמח מאוד.

למארז יש 2 כניסות USB קדמיים. כמובן שמאחור יש לך עוד כמה.

כמובן שהמסך U2312HM של דל הוא המומלץ ביותר.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול למשל לקחת SSD קטן למערכת ההפעלה ולהנות מביצועים גבוהים ומערכת תגובתית מאוד.

CF\SLI אלה דברים מיותרים היום. כרטיס מסך בודד יתן לך ביצועים גבוהים מאוד ובמחירים סבירים ביותר. מחשב שיחזיק הרבה שנים הוא כזה

שמשדרגים אותו וזה תמיד יהיה עדיף על CF או SLI. גם חשבון החשמל ישמח מאוד.

למארז יש 2 כניסות USB קדמיים. כמובן שמאחור יש לך עוד כמה.

כמובן שהמסך U2312HM של דל הוא המומלץ ביותר.

רב תודות! באמת הרבה מאוד תודה!

מחר אני אברר מחירים ואפשרות שליחה עם האתר, אלא אם כן אתם ממליצים על חנות אחרת.

ושוב

המון

תודה!

פורסם

TMS עושים משלוחים חינם לכל הארץ.

פורסם
  • מחבר

כמה איטי זה כבר יכול להיות? ואיזה SSD זול היית מציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים