עבור לתוכן

מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב משחקים ומדיה סנטר עד 6K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920x1200 טלויזיה 42" ומסך 19" (לא FHD)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף חיפה או שליחות בכל הארץ במחיר הגיוני וזמני הספקה קרובים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). (אני לא יודע אם עדיין קיים) כרטיס טלויזיה תומך הקלטה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מאוד רצוי שאוכל לשדרג את המחשב בהמשך

אם התקציב לא עובר את ה-5000 אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב =)

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם

השאלה העיקרית היא באיזה מסך אתה מתכוון להשתמש למטרת גיימינג, ז"א שמסך שאינו FHD שברשותך לא דורש כרטיס חזק כמו

מסך השני שמשתמש ברזולוצית FHD.

פורסם
  • מחבר
השאלה העיקרית היא באיזה מסך אתה מתכוון להשתמש למטרת גיימינג, ז"א שמסך שאינו FHD שברשותך לא דורש כרטיס חזק כמו

מסך השני שמשתמש ברזולוצית FHD.

אני אעדיף את זה שתמוך בFHD, אני כבר מעדיף להשקיע עד הסוף במיוחד כשחלק מהזמן כשטלויזיה פנויה אני מעדיף לשחק דרכה :)

וכמובן אני מניח שבסופו של דבר אני אקנה מסך חדש, פשוט לא כזה לחוץ לי הרגע.

TL:DR - מעדיף את זה שתמוך בFULL HD

פורסם

שמע כל עוד אין דרישה ל-OC, אין צורך בקשיח\כונן אופטי, בלי להיכנס להוצאות כמו CF\SLI מה שאני אישית לא אוהב

לא חושב שיש צורך להוציא יותר כסף מעבר לזה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1040

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪474

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪875

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪111

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1616

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4356

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4269 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/jdk7ug1y

אם אתה חובב NV אז תוכל להחליט את הכרטיס לפי בחירתך האישית. החל מ-660TI והלאה.

אתה יכול גם לעלות בלוח אם יש צורך ביותר חיבורי SATA3 ופיצ'רים מעבר למה שהוא מציע.

פורסם
  • מחבר

שמע כל עוד אין דרישה ל-OC, אין צורך בקשיח\כונן אופטי, בלי להיכנס להוצאות כמו CF\SLI מה שאני אישית לא אוהב

לא חושב שיש צורך להוציא יותר כסף מעבר לזה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1040

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪474

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪875

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪111

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1616

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4356

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4269 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/jdk7ug1y

אם אתה חובב NV אז תוכל להחליט את הכרטיס לפי בחירתך האישית. החל מ-660TI והלאה.

אתה יכול גם לעלות בלוח אם יש צורך ביותר חיבורי SATA3 ופיצ'רים מעבר למה שהוא מציע.

קודם כל, וואו! תודה על מהירות התגובה וההרכבה, רק כמה שאלות:

1) מדוע אתה לא ממליץ SLI או CROSSFIRE? ואם כבר כן היית ממליץ, איזה שילוב אתה חושב כדאי?

2) האם שווה כבר לקחת יותר מ-4GB x 2 RAM - כלומר 16?

3) למה בפורום אני רואה רק הצעות ללוחות אם i5 ולא i7?

4) איך אני מזמין אותך לחצי גינס על כל העזרה?

פורסם

קודם כל, וואו! תודה על מהירות התגובה וההרכבה, רק כמה שאלות:

1) מדוע אתה לא ממליץ SLI או CROSSFIRE? ואם כבר כן היית ממליץ, איזה שילוב אתה חושב כדאי?

2) האם שווה כבר לקחת יותר מ-4GB x 2 RAM - כלומר 16?

3) למה בפורום אני רואה רק הצעות ללוחות אם i5 ולא i7?

4) איך אני מזמין אותך לחצי גינס על כל העזרה?

1. מערך של כרטיסים ומחשב קטן לסלון לא הולך ביחד,מה עדיף לך,גודל או חוזק? מארזי HTPC בקושי בנויים לכרטיסי הHIGH-END אז אתה רוצה 2?

חוץ מזה,ברזולוציה שלך הכרטיס הזה הוא מעל ומעבר.

2. ב16 GB אין שימוש אלא אם כן אתה משתמש בתוכנות עריכה ווירטואליזיציה,שוב, לגיימינג וסרטים 8GB מעל ומעבר.

3.I7 לעריכה ותיכנות,כגיימר I5 יספק לך בדיוק את אותה כמות FPS של הI7 ולכן ממליצים רק על I5.

4.למה חצי?

פורסם
  • מחבר

1. מערך של כרטיסים ומחשב קטן לסלון לא הולך ביחד,מה עדיף לך,גודל או חוזק? מארזי HTPC בקושי בנויים לכרטיסי הHIGH-END אז אתה רוצה 2?

חוץ מזה,ברזולוציה שלך הכרטיס הזה הוא מעל ומעבר.

2. ב16 GB אין שימוש אלא אם כן אתה משתמש בתוכנות עריכה ווירטואליזיציה,שוב, לגיימינג וסרטים 8GB מעל ומעבר.

3.I7 לעריכה ותיכנות,כגיימר I5 יספק לך בדיוק את אותה כמות FPS של הI7 ולכן ממליצים רק על I5.

4.למה חצי?

מארז לא כזה חשוב לי, שכחתי לציין :kopfpatsch: אני מעדיף חוזק ושקט ואם גרמתי לו לעבוד לחינם אני נורא מצטער על הבלבול שיצרתי!

בעניין הרזולוציה, אני לא מכיר שיש יותר מ-1920 על 1200 כי זה מה שהלפטופ שלי עד עכשיו סיפק...אז אם יש משהו מעבר כרגע אתה מחדש לי ותודה, אני אשמח אם תוכל לתת לי לינק =)

השאלה למה חצי זה כי זה הדבר הראשון שעלה לי לראש (פיינט), ליטר זה טוב דיו או שיש הסכם % מסכום הרכישה? ;)

פורסם

מארז לא כזה חשוב לי, שכחתי לציין :kopfpatsch: אני מעדיף חוזק ושקט ואם גרמתי לו לעבוד לחינם אני נורא מצטער על הבלבול שיצרתי!

בעניין הרזולוציה, אני לא מכיר שיש יותר מ-1920 על 1200 כי זה מה שהלפטופ שלי עד עכשיו סיפק...אז אם יש משהו מעבר כרגע אתה מחדש לי ותודה, אני אשמח אם תוכל לתת לי לינק =)

השאלה למה חצי זה כי זה הדבר הראשון שעלה לי לראש (פיינט), ליטר זה טוב דיו או שיש הסכם % מסכום הרכישה? ;)

1.המחשב מכוון להיות HTPC (מחשב סלוני) ולא אכפת לך שתהיה לך מפלצת מכוערת בסלון???

2. 4K או UHD (3840 × 2160) לטלויזיות ו 2560x1600 למסכי מחשב.

3.אני חושב שטיפ במסעדה זה 12%,והוא עשה הרבה יותר מלבקש הזמנה ולרטון,אז 15% נראה לי הוגן.

פורסם

HTPC לא חייב להיות בהכרח מארז קטן, אצלי שימש DF-85 כ-HTPC. מן הסתם שמארז מוקטן לא יכול להכיל בתוכו

כרטיסי HIGH END ולא יוכל להתמודד כראוי מהחום הניפלט מהמערכת בעת מאמץ (לא רצוי בכל אופן).

המארז שניבחר במפרט שקיבלת לא קטן אך גם לא ענק ויעשה את העבודה בלי בעיה. הוא גם אלגנטי בצורתו כך שישתלב יפה.

לשאלותיך:

1- כל אחד ורצונו, אתה רוצה מערך תקבל. מערך דורש לוח שנותן רוחב פס מספק לשני כרטיסים ולוח כזה לא זול, בנוסף ספק

חזק יותר.וכמובן כרטיס נוסף מה שמייקר את המפרט בלא מעט. סיבה נוספת היא שגם ככה כרטיס ברמת ה-7950 או מגביל

לרמתו מהמתחרה יריץ ב-90% מהמקרים משחקים בהגדרות מקסימליות.

2- לא אין טעם. למטרות גיימינג עד שיהיה צורך ב- 16GB תצטרך להחליף כבר את כל המחשב כנראה. חוץ מזה שיש לך

שני סלוטים פנויים ותמיד תוכל להוסיף בעתיד. בינתיים המחירים גם ככה רק יורדים.

3- אתה מתכוון למעבדי I7? אם כן תריץ חיפוש השאלה נשאלה מיליארד פעם. בשורה התחתונה הוא לא מנוצל בגיימינג

ולא שווה את התוספת כסף למטרה זו. ה-I5 הוא מעל ומעבר.

BarM- הלכת על הצד הדרמטי יותר ואתה מגזים לגמרי בתיאורים שלך.

פורסם

על מה אתה מדבר? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

HTPC לא חייב להיות בהכרח מארז קטן, אצלי שימש DF-85 כ-HTPC. מן הסתם שמארז מוקטן לא יכול להכיל בתוכו

כרטיסי HIGH END ולא יוכל להתמודד כראוי מהחום הניפלט מהמערכת בעת מאמץ (לא רצוי בכל אופן).

המארז שניבחר במפרט שקיבלת לא קטן אך גם לא ענק ויעשה את העבודה בלי בעיה. הוא גם אלגנטי בצורתו כך שישתלב יפה.

לשאלותיך:

1- כל אחד ורצונו, אתה רוצה מערך תקבל. מערך דורש לוח שנותן רוחב פס מספק לשני כרטיסים ולוח כזה לא זול, בנוסף ספק

חזק יותר.וכמובן כרטיס נוסף מה שמייקר את המפרט בלא מעט. סיבה נוספת היא שגם ככה כרטיס ברמת ה-7950 או מגביל

לרמתו מהמתחרה יריץ ב-90% מהמקרים משחקים בהגדרות מקסימליות.

2- לא אין טעם. למטרות גיימינג עד שיהיה צורך ב- 16GB תצטרך להחליף כבר את כל המחשב כנראה. חוץ מזה שיש לך

שני סלוטים פנויים ותמיד תוכל להוסיף בעתיד. בינתיים המחירים גם ככה רק יורדים.

3- אתה מתכוון למעבדי I7? אם כן תריץ חיפוש השאלה נשאלה מיליארד פעם. בשורה התחתונה הוא לא מנוצל בגיימינג

ולא שווה את התוספת כסף למטרה זו. ה-I5 הוא מעל ומעבר.

תודה על התגובה, אני פשוט חשבתי (מהידע המועט שלי) שעדיף אולי להשקיע ולהיות עם ראש שקט יותר זמן. השאלה היא אם ההשקעה של עוד (1000 שח¿?) שווה את זה, בגלל זה לא רציתי לנסות להזמין הכל לבד כי אני הייתי פשוט מה שעולה יותר וזהו =(

עכשיו אתה אומר שהמארז - בעתיד במידה אני ארצה לשדרג אצטרך להחליף ספק כוח ומארז? אם כן אז אני אשמח למשהו שיהיה יותר פתוח לשיפורים עתידיים.

והכוונה למשקה הייתה אמיתית, בין אם זה ב-PP או אם אתה מהצפון ויזדמן.

BarM, בדיוק התחלתי לכתוב כשרועי הגיב: והאם באמת ההבדל הוא בין מארז קטן/בינוני יפה לבין ענק ומגושם? חייב להיות איזשהו מארז גדול אסטטי, זה לדוגמא לא נראה לי כזה מכוער והוא גודל סטנדרטי(?)

"

פורסם

תודה על התגובה, אני פשוט חשבתי (מהידע המועט שלי) שעדיף אולי להשקיע ולהיות עם ראש שקט יותר זמן. השאלה היא אם ההשקעה של עוד (1000 שח¿?) שווה את זה, בגלל זה לא רציתי לנסות להזמין הכל לבד כי אני הייתי פשוט מה שעולה יותר וזהו =(

עכשיו אתה אומר שהמארז - בעתיד במידה אני ארצה לשדרג אצטרך להחליף ספק כוח ומארז? אם כן אז אני אשמח למשהו שיהיה יותר פתוח לשיפורים עתידיים.

והכוונה למשקה הייתה אמיתית, בין אם זה ב-PP או אם אתה מהצפון ויזדמן.

BarM, בדיוק התחלתי לכתוב כשרועי הגיב: והאם באמת ההבדל הוא בין מארז קטן/בינוני יפה לבין ענק ומגושם? חייב להיות איזשהו מארז גדול אסטטי, זה לדוגמא לא נראה לי כזה מכוער והוא גודל סטנדרטי(?)

"

החלטה שלך אבל אני לא חושב ששום מארז ATX יהיה עדיף על מארז HTPC בסלון.

אתה באמת רוצה מארז מחשב לי המזנון שלך מאשר בתוך המזנון?

פורסם
  • מחבר

החלטה שלך אבל אני לא חושב ששום מארז ATX יהיה עדיף על מארז HTPC בסלון.

אתה באמת רוצה מארז מחשב לי המזנון שלך מאשר בתוך המזנון?

האמת המחשבה הייתה להסתיר את המחשב בחדר ליד ופשוט הכל אלחוטי חוץ מהכבל HD שיעבור (בעתיד) דרך תעלות.

בכל אופן, כן אני אעדיף מחשב שאני יודע שאני אוכל לתחזק במשך תקופה ארוכה במידה וארצה.

תודה על הייעוץ וההכוונה.

פורסם

האמת המחשבה הייתה להסתיר את המחשב בחדר ליד ופשוט הכל אלחוטי חוץ מהכבל HD שיעבור (בעתיד) דרך תעלות.

בכל אופן, כן אני אעדיף מחשב שאני יודע שאני אוכל לתחזק במשך תקופה ארוכה במידה וארצה.

תודה על הייעוץ וההכוונה.

אם זה הרעיון,אז הרעיון מצוין אבל מה שמסובך הוא להעביר את הכבלים.

פורסם

עדיף לקחת מעבד 3470 שמעט זול יותר ועם ביצועים דומים.

לוח אפשר לקחת B75 עם פיצ'רים דומים במחיר משתלם יותר.

הספק מוגזם אבל אולי משתלם לאור המחיר של הבאנדל.

איזה קשיח יש ברשותך?

שווה לשקול החלפת מסך המחשב במשהו מתקדם וגדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים