עבור לתוכן

Hot vs Golan - Should I Stay or Should I Go

Featured Replies

פורסם

יואב, כמו שאמרתי קודם לפי מירב זכרוני (כמובן ייתכן ואני טועה או שהייתי בחבילה שזה היה חלק ממנה..) לא גבו ממני באורנג' תשלום על שירות זה. לצערי מאוחר מידי הבנתי שהוט כן גובים ממני. אמש לאחר ש- Idti השכיל אותי בעניין #31# ניסיתי שוב להשיג את הוט. היות ונראה היה ששוב ייבשו אותי על הקו וויתרתי דיי מהר כך שאין לי תשובה סופית באם אם גובים על כך תשלום נוסף. אולם

1. היות והדבר אינו מצויין באתר של הוט אני נוטה להאמין שלא.

2. ניסיתי להשתמש בתוספת #31# ולחייג לטלפון אחר. נראה שמצד אחד המספר שהטלפון חייג היה רק המספר עצמו (ללא תוספת הקוד) ומצד שני הקו השני הופיע הטלפון שלי כחסוי, כך שניתן לומר שעושה רושם שגם בפועל קוד זהאכן פועל ברשת הוט ועושה רושם שאף אינו כרוך בתשלום נוסף.

3. באשר להגדרך הקו באופן קבוע כחסום (ע"י המפעילה),

לדעתי, ברבים מהמקרים, כאשר מדובר במכשירים מעט יותר יקרים / חכמים / חדשים הדבר מיותר היות וניתן להגדיר זאת בטלפון וכך לשלוט בעניין בעצמנו ללא צורך בתלות במפעילה.

לגבי 3 - כשאתה עושה את זה, מה שבפועל קורה זה שהטלפון מוסיף ללא ידיעתך #31#.

לגבי תוספת התשלום - בעבר ייתכן שלא גבו על זה כסף. היום, לפי הידוע לי, גובים על זה איזושהי "עמלה" חד פעמית לכל שיחה. שווה בדיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה, יואב

1. באשר לגולן, אמש שאלתי את המוקדנית לגבי #31# והיא אמרה לי שהדבר אינו כרוך בתשלום. אולי אנסה לבדוק שוב.

ו.. אגב קטנטן, אני=את :gorgeous:

פורסם

יש מספרי 1800 מסויימים שאת רוצה שאבדוק לך? יש לי גולן... (וכרגע כל 1800 שהוא עובד בלי בעיה...)

פורסם

זכור לי שמשהו של שופרסל לא עבד למישהו, ואז ניסיתי וגם לי לא עבד (1800 אחרים עבדו לי, וזה של שופרסל עבד במפעילות אחרות). אני אחפש את זה רגע...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, Idti :)

סתם דוגמה למשהו זה מספר החינם של יס 1-800-20-8000.

בנוסף אשמח אם תספר אודות בעיות (אם היו כמובן) בהן נתקלת אצל גולן, הכוונהה כמובן גם לכאלו שהם פתרו וגרמו לך להיות מרוצה וכאלה שעדיין רלוונטיות (סיבות לשקול שלא לעבור?), ומצד שני תספר על דברים מהם אתה מרוצה מגולן ולכן ממליץ להתחבר אליהם.

עריכה - נראה שהדוד-משה נזכר בבעיה שהיתה ודובר אודותיה בעבר ברשת (תודה דוד-משה).

פורסם

בבקשה:

מישהו עם סים של גולן יכול לחייג למספר 1-800-686868 (שופרסל ישיר) ?

אצלי זה לא עובד עם סים של גולן אבל עובד עם סים של אורנג'...

ניסיתי גם בזמנו ולא עבד. זה היה לפני כמעט חצי שנה, אז :nixweiss:

פורסם

שני המספרים הנ"ל עובדים.

יש לפעמים בעיות באזורים מסוימים עם הרשת של סלקום, ואז צריך ידנית לעבור לשרת של גולן. העניין הוא שהרשת שלהם עוד לא יציבה, כך שאח"כ עדיף לחזור לסלקום. חוץ מזה אין הרבה מה להוסיף, עובד אחלה ושיחות לחלק מחו"ל חינם.

אגב, הקודים של ההפנית שיחה לא עובדים כלל בגולן. הם עדיין מטפלים בזה, אבל נדמה לי שאפשר להגדיר את כל זה מהאתר.

פורסם
  • מחבר

תודה, Idti

1. באשר להפניית שיחות, בינתיים איני משתמשת בפונקציה זו יותר מידי כך שאמנם 'נחמד שיהיה' אבל נראה שאיון מדובר על דייל-ברייקר

2. האם אני יכולה להבין מדברייך ששאר הפונקציות המצויינות בעמוד הלה עובדות? למשל, אישור קבלתSMS, ענייני שיחה ממתינה וכיוב? (כבר הבנו שפונקציית ה- #31# עובדת)

3. שאלה קטנה לגבי תחילת הניוד

אם אני זוכרת נכון מדיונים שהיו פה, ברגע שעוברים לגולן הם מחייבים בדמי סים 39 ש"ח. מעבר לכך חיוב תחילת החבילה מתבצע מרגע הזנת הקוד באתר שלהם. עד אז לא יתבצע הניוד ולא אחיוב על החבילה. זאת ועוד, אם הסים יגיע אלי טרם ה- 25 לחודש אחוייב רק החל מתאריך זה. אם יגיע אלי לצורך העניין ב- 30 לחודש, אוכל לבחור אם להפעילו ביום זה, או להמתין עד ה-15 לחודש הבא ואז להפעילו ובכך במקום לשלם על ימים מהם לא נהניתי לקבל 10 ימים חינם.

מה שכן היות והבנתי שהמבצע הינו רק עד ה- 21/01/2013 אני תוהה מה קורה לאדם שיבחר להפעיל את הניוד רק לאחר ה- 15/01/2013

עדכון

1. ניסיתי להתחבר לגולן. באתר התבקשתי להזין את מספר הטלפון לשם קבלת SMS. ה- SMS הגיע אבל לאחר שהזנתי אותו נכתב לי "המספר שבחרת "תפוס" כדי לבדוק אם ניתן לשחרר אותו עבורך אנא צור קשר עם שירות לקוחות בטלפון *0058." - נכון, בשימוש אצלי, גאונים. איך בדיוק בשימוש אצלכם?

ניסיתי להתקשר מספר פעמים (בין היתר כדי לשאול את הקושיות ששאלתי בתגובתי האחרונה) בכל הפעמים המערכת העיפה אותי בין אם לאחר מספר שניות או לאחר מספר דקות של המתנה. לנציג לא ממש זיכיתי להגיע.

נכנסתי לעמוד הפייסבוק שלהם והוא מלא תלונות כרימון. אנשים רבים שניסו להתנייד יש להם בעיות והמוקד מעיף אותם. כמובן שאין ולו תגובה אחת מנציגי גולן.

בינתיים נראה מאוד מבטיח...

פורסם

2. אין לי מושג, מכיוון שלא ניסיתי

3. באמת באמת שאין לי מושג

לגבי התקלה, ממליץ לך לפתוח תקלה באתר, זה זוכה לטיפול הכי מהיר. העומס על המוקד מזכיר לי את הימים של ההשקה...

פורסם
  • מחבר

לא יצא לך לנסות את פונקצייה "אישור קבלת SMS"?

לדעתי זו פונקציה מצויינת (אני מגדירה אותה דרך הטלפון ועשיתי זאת גם בנוקיות 'טיפשות') אני משתמשת בה כבר שנים. בהחלט ממליצה!

באשר לתקלה - תודה, ניסיתי.

נראה שאני מופנית לפייסבוק ושם יש מגוון מאוד מצומצם של תקלות לבחור בינהן. התקלה עליה אני מדבר אינה מוזכרת שם.

מיותר לציין שניסיתי להתקשר שוב לפני מספר דקות. ראשית קבלתי התנצלות על העומס ואז הודייעו לי שהמוקד עובד עד 2100.

אם יהיה לי זמן / כוח / חשק ננסה מחר.

שוב תודה על העזרה.

כמובן שאם למישהו יש משהו (טיעון / חוויה / אזהרה / טיפ..) נוסף לתרום :

בעד / נגד הוט

בעד / נגד גולן

אשמח לקרא

פורסם

תודה על המידע.

לא הבנתי לבסוף אם #31# הוא בתשלום או לא.

האם זה נעשה בצד של המכשיר או בצד של ספק הסלולר ?

אגב, במחירון של הוט יש תעריף של 33 שח בחיוג ל 13* . מה זה החרטא הזה ?

פורסם
  • מחבר

קלן

לדעתי #31# כנראה אינו מחוייב

לא בגולן - גם ניתן להסבין זאת מדבריון של Idti וגם אמש כאשר הצלחתי לתפוס מוקדנית אצל גולן זה מה שהבנתי מדבריה, אבל ייתכן ושווה לבדוק שוב.

כנראה גם לא בהוט - לא מופיע ברשימת החיובים המיוחדים שם.

באשר לדרך, הדבר נעשה דרך המכשיר.

כל מה שעלייך לעשות זה להוסיף את קוד זה בראשית המספר אותו ברצונך לחייג.

למשך, אם ברצונך לחייג את המספר 031001001 ואינך רוצה להיות מזוהה,

עלייך לחייג: #31#031001001.

ייתרה מזאת, אם בגדול אתה מעוננין שהמספפר שלך יהיה מזוהה אולם למקום מסויים (נניח למקום העבודה) אתה מעדיף לחייג לא מזוהה תוכל לשמור את המספר של מקום העבודה במכשיר שלך כאשר לפני תוסיף את הקידומת #31# וכך כךל פעם שתחייג למקום העבודה תהה בלתי מזוהה.

באשר ל- 13*, שאלה טובה.

אולי מישהו רוצה לנסות ולדווח לנו על ממצאיו ..

פורסם

סיב, לא הייתי סומך יותר מדי על דברי נציגים... בדרך כלל הם מיודעים פחות מאיתנו.

אך אם זה אכן בצד של המכשיר, אין כל סיבה שיהיה חיוב.

תודה רבה על ההסבר לגבי הדרך. למרות שהבנתי זאת קודם לכן.. בשאלתי התכוונתי האם החסימה ע"י פעולה זו נעשית בצד של המכשיר או בצד של הספק, כי אני חושב שזה מה שחשוב לצורך העניין לגבי חיוב או חוסר חיוב.

פורסם

לא השתמשתי באישור קבלת סמס, כי לרוב אני עם whatsapp. אה, ושמי Ldti, או Leo. :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים