עבור לתוכן

מעבדי AMD - איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+

הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500

ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700.

יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי?

ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

פורסם

קח 2500+ כי הוא בארטון.

אולי הוא לא יגיע לתדר הכי גבוה אבל בגלל הקאש שלו הוא יגיע לביצועים גבוהים יותר, ובכלל לא חייבים לעשות אוברקלוקינג כי גם ככה הביצועים שלו יפים מאוד.

פורסם

ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700.

יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי?

אם אתה מתכוון בדאטאבייס של האתר הזה הסיבה לכך היא שה1700 היה להיט והמוני אוברקלוקרים (טוב לא המונים זה עדיין ישראל) קנו אותו כדי להתנסות איתו וכשיצא הברטון הם לא היו צריכים מחשב חדש. אם תשיג ברטון עם מכפלה פתוחה תוכל להגיע גם לתוצאת מכובדות

פורסם

קח 2500+ כי הוא בארטון.

אולי הוא לא יגיע לתדר הכי גבוה אבל בגלל הקאש שלו הוא יגיע לביצועים גבוהים יותר, ובכלל לא חייבים לעשות אוברקלוקינג כי גם ככה הביצועים שלו יפים מאוד.

תמיד חייבים! :P

בהרבה פרוייקטים יש את ה 1700+ בגלל שהוא מעבד מצויין לאוברקלוק... בידיים טובות גם בארטון יכול להגיע למהירויות שעון גבוהות, אבל לא באותו הפרש מהסטוק, שאפשר להגיע אליו עם 1700+ טוב. (או 1800 טוב)

פורסם

אם תסתכל בפורום של hardocp תראה שיש הרבה מאוד אנשים שרוכשים עכשיו את ה 2500+ ומגיעים איתו לתוצאות מדהימות עם קירור אוויר רגיל. אמנם המכפלה שלו נעולה אבל רוב האנשים מגיעים איתו בקלות ל fsb של 200MHz.

לצערי לא ידעתי את כל זה לפני שקניתי את ה 2600+ שלי והוא גרוע ב OC. אני לא מצליח לעבור איתו את ה 185MHz.

פורסם

חבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים