עבור לתוכן

מעבר מוינדוס XP לוינדוס 7 ? המחשב שלי לא יהיה איטי?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה :)

אני כבר חודש מתלבט לגבי המעבר לחלונות 7, אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי לגבי ההתאמה לגבי המפרט של המחשב שלי, כי בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישאר כמו שהוא ולא יהפוך לאיטי מהמעבר הזה..

מה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה נוח לעבודה כמו עכשיו עם הXP, רוב העשייה שלי במחשב זה השימוש בתוכנה CUBASE למי שמכיר - כלומר עבודה על הפקת מוזיקה

אז ככה זהו המפרט:

מעבד: אינטל E7400 2.80GHz dual 2 core

זיכרון RAM של 2GB

תודה מראש לכל מי שעוזר פה! ;)

פורסם

בעיקרון יעבוד יותר טוב ויותר מהר. חלונות 8 אפילו יותר מהיר מחלונות 7, ועכשיו הוא עולה רק 40$.

יש לי מחשב מאוד דומה (ואפילו קצת יותר חלש), שמשמש כhtpc.

לגבי מוזיקה - תבדוק שהציוד שלך תומך ב7/8, היה שינוי מאוד גדול בדרייברים, וחלק מהציוד ההקיפי כבר לא נתמך.

פורסם

מה שמנחם אמר, למרות ש2GB זיכרון זה ממש מעט בסטנדרטים של היום

פורסם

דעתי האישית היא שככל הנראה לא תרגיש שינוי, לטובה או לרעה.

מה שכן, זו סיבה לא רעה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, למקרה שהצטבר הרבה "זבל" על המחשב.

פורסם

איזה שינוי יהיה?

פורסם

במהירות של מה? של כל פעולה ופעולה שהמחשב עושה?

זה לא רציני.

התקנתי הרבה פעמים xp ו-7 על מחשבים שונים, וכמו שאמרתי אני לא שמתי לב לשינוי מוחשי.

אם כבר, 7 על חומרה חלשה עבדה הרבה פחות טוב מ-xp.

אבל אדרבא, אם תראה לי מבחני ביצועים שמשווים בין המערכות, אני אשתכנע שלפחות על הנייר יש שיפור.

לא שאני רוצה להכנס לויכוח מיותר ואינסופי איזו מערכת מהירה יותר, אבל עם תגובות כאלה החלטיות ראיתי לנכון לומר גם מה ההתרשמות שלי.

פורסם

שיפרו מאוד את ההנהגות של שכבת הגראפיקה, הורידו נעילות של ה gdi+ (אין יותר מריחה של חלונות),

עשו הפרדה נורמאלית של חלק מדריוורים מהקרנל, הוציאו הרבה מאוד מהם ל userspace,

שיפרו מאוד את זמני העליה והירידה,

שיפרו מאוד את ניהול הזיכרון (של XP נוראי),

ועוד ועוד ועוד.

מהרבה בחינות טכניות XP הייתה חרא של מערכת הפעלה. ויסטה (!!), 7, וכמובן 8 הרבה יותר טובות.

המחיר הוא בתאימות לאחור לחלק מהדריוורים, במיוחד לאלו של ציוד אודיו.

לרשימה מלאה של שינויים, ויקיפדיה לשירותך :)

פורסם

אני התקנתי ווינדוס 8 על מחשב עם מעבד e5200 ו 2 גיגה ועובד מצוין.

אם כבר אתה מתקין ,אז תתקין ווינדוס 8.

פורסם

אולי עדיף לך לסחוב עוד איזה חודש ולעבור ישירות ל ל8 (בינתיים ב8 יש בעיות תאימות למרות שהיא מאוד מהירה, יותר מ7)

פורסם

8 בנויה על קוד המקור של 7, עד היום לא היו לי בעיות תאימות, רוב הדרייברים שלי הם של WIN7 בגלל שעוד לא יצאו לי דרייברים. WIN7 עובדת הרבה יותר טוב מ-XP, הסיבה העיקרית היא טעינת התוכנות שהשתמשת בהם לזיכרון (RAM) ובהפעלה הבאה הפתיחה הרבה יותר מהירה.

פורסם

WIN7 עובדת הרבה יותר טוב מ-XP, הסיבה העיקרית היא טעינת התוכנות שהשתמשת בהם לזיכרון (RAM) ובהפעלה הבאה הפתיחה הרבה יותר מהירה.

אותו סיפור ב-XP.

פורסם

איזה סיפור? אין את זה ב-XP.

פורסם

אני עכשיו כותב מ-XP.

אותו סיפור - טעינה ראשונה של תכנה איטית יחסית (אחרי הדלקה), הטעינות שאחריה מיידיות.

פורסם

מן הסתם אתה צודק, אבל המנגנון לא עובד באותה הצורה... תקרא על זה.

פורסם

אז איך התכנה נטענת מהר בפעם השניה (ואין רעשים של קריאה מהדיסק הקשיח)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים