פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אהלן חברה אני כבר חודש מתלבט לגבי המעבר לחלונות 7, אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי לגבי ההתאמה לגבי המפרט של המחשב שלי, כי בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישאר כמו שהוא ולא יהפוך לאיטי מהמעבר הזה.. מה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה נוח לעבודה כמו עכשיו עם הXP, רוב העשייה שלי במחשב זה השימוש בתוכנה CUBASE למי שמכיר - כלומר עבודה על הפקת מוזיקה אז ככה זהו המפרט: מעבד: אינטל E7400 2.80GHz dual 2 core זיכרון RAM של 2GB תודה מראש לכל מי שעוזר פה!
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים בעיקרון יעבוד יותר טוב ויותר מהר. חלונות 8 אפילו יותר מהיר מחלונות 7, ועכשיו הוא עולה רק 40$.יש לי מחשב מאוד דומה (ואפילו קצת יותר חלש), שמשמש כhtpc.לגבי מוזיקה - תבדוק שהציוד שלך תומך ב7/8, היה שינוי מאוד גדול בדרייברים, וחלק מהציוד ההקיפי כבר לא נתמך.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים דעתי האישית היא שככל הנראה לא תרגיש שינוי, לטובה או לרעה.מה שכן, זו סיבה לא רעה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, למקרה שהצטבר הרבה "זבל" על המחשב.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים במהירות של מה? של כל פעולה ופעולה שהמחשב עושה?זה לא רציני.התקנתי הרבה פעמים xp ו-7 על מחשבים שונים, וכמו שאמרתי אני לא שמתי לב לשינוי מוחשי.אם כבר, 7 על חומרה חלשה עבדה הרבה פחות טוב מ-xp.אבל אדרבא, אם תראה לי מבחני ביצועים שמשווים בין המערכות, אני אשתכנע שלפחות על הנייר יש שיפור.לא שאני רוצה להכנס לויכוח מיותר ואינסופי איזו מערכת מהירה יותר, אבל עם תגובות כאלה החלטיות ראיתי לנכון לומר גם מה ההתרשמות שלי.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים שיפרו מאוד את ההנהגות של שכבת הגראפיקה, הורידו נעילות של ה gdi+ (אין יותר מריחה של חלונות), עשו הפרדה נורמאלית של חלק מדריוורים מהקרנל, הוציאו הרבה מאוד מהם ל userspace, שיפרו מאוד את זמני העליה והירידה, שיפרו מאוד את ניהול הזיכרון (של XP נוראי), ועוד ועוד ועוד. מהרבה בחינות טכניות XP הייתה חרא של מערכת הפעלה. ויסטה (!!), 7, וכמובן 8 הרבה יותר טובות. המחיר הוא בתאימות לאחור לחלק מהדריוורים, במיוחד לאלו של ציוד אודיו. לרשימה מלאה של שינויים, ויקיפדיה לשירותך
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אני התקנתי ווינדוס 8 על מחשב עם מעבד e5200 ו 2 גיגה ועובד מצוין.אם כבר אתה מתקין ,אז תתקין ווינדוס 8.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אולי עדיף לך לסחוב עוד איזה חודש ולעבור ישירות ל ל8 (בינתיים ב8 יש בעיות תאימות למרות שהיא מאוד מהירה, יותר מ7)
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים 8 בנויה על קוד המקור של 7, עד היום לא היו לי בעיות תאימות, רוב הדרייברים שלי הם של WIN7 בגלל שעוד לא יצאו לי דרייברים. WIN7 עובדת הרבה יותר טוב מ-XP, הסיבה העיקרית היא טעינת התוכנות שהשתמשת בהם לזיכרון (RAM) ובהפעלה הבאה הפתיחה הרבה יותר מהירה.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים WIN7 עובדת הרבה יותר טוב מ-XP, הסיבה העיקרית היא טעינת התוכנות שהשתמשת בהם לזיכרון (RAM) ובהפעלה הבאה הפתיחה הרבה יותר מהירה.אותו סיפור ב-XP.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים אני עכשיו כותב מ-XP.אותו סיפור - טעינה ראשונה של תכנה איטית יחסית (אחרי הדלקה), הטעינות שאחריה מיידיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.