עבור לתוכן

מחשב איטי בצורה מחרידה

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה).

ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אליו איטית בצורה מפחידה, כרגע אני מנסה להיכנס אליו עדין, אני אנסה להריץ סריקת ווירוסים.

ממש מוזר לי שיום לפני המחשב היה בסדר גמור וגם לא התקנתי עליו כלום.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

הייתי בודק את ההארד דיסק. הם יש רעשים מוזרים מהכיוון?

בצע בדיקה CHKDSK וחזור אלינו עם תשובות.

פורסם

מפרט בבקשה כולל מערכת הפעלה

...ממש מוזר לי שיום לפני המחשב היה בסדר גמור וגם לא התקנתי עליו כלום...

תסלח לי על ההשוואה גם אנשים שהיו יום לפני בסדר פתאום מתים מהתקף לב באמצע הרחוב...

זה שמשהו היה תקין יום לפני לא אומר כלום לגבי מצבו העכשוי. נקודת ייחוס ותו לא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הייתי בודק את ההארד דיסק. הם יש רעשים מוזרים מהכיוון?

בצע בדיקה CHKDSK וחזור אלינו עם תשובות.

הבעיה נפתרה אז שהצלחתי לעלות את המחשב בSAFE MODE אחרי איזה רבע שעה של טעינה. הבעיה חזרה לי פתאום שוב היום לאחר כשבועיים של שקט. עשיתי את מה שעשיתי פעם שעברה המחשב אומנם עלה אך היה איטי מאוד וכל פעם שפתחתי תקיה הוא נתקע. המנורה של הדיסק קשיח דלוקה כל הזמן ונראה שהדיסק קשיח עובד ללא הפסקה. ניסיתי גם לעשות את הבדיקת דיסק קשיח פעמיים וזה לא עזר. ניסיתי גם במשך שעה לעשות REPAIR למחשב כי ראיתי איפשהו באתר של מיקרוסופט שזה מה שצריך לעשות במקרה של הבעיה שלי(לקח שעה כי המחשב מגיב לאט בטירוף) גם זה לא עזר. גם אם המחשב מצליח לעלות בזמן סביר הוא נתקע בהמשך.

למישהו יש רעינות נוספים מה אפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים