פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים שלום ... אני רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין XP על דיסק קשיח דרך כונן חיצוני ואחר כך לחבר את הדיסק קשיח למחשב אחר ללא מערכת הפעלה בכלל ?? תודה מראש
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר ניסתי להתקין את זה דרך המחשב עצמו אבל משום מה זה לא מפעיל לי את ההתקנה וכשהנסתי דיסק של ווינדוס 7 זה קלט (אבל זה מחשב ישן אז אני לא רוצה 7)...יכול להיות שהצריבה היא בצורה מסוימת? כיאלו לא כקבצי מסמכים?
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים לא ניתן להתקין על דיסק חיצוני או כל אמצעי אחסון חיצוני אחר.יכול להיות שהצריבה היא בצורה מסוימת? כיאלו לא כקבצי מסמכים?לא הבנתי את השאלה.
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר סליחה על הבורות והחוסר הברירות התכוונתי שהורדתי התקנה של XP כשאני רוצה לצרוב את זה על דיסק איך אני צורב?יש צריבה של מסמכים יש של מוזיקה יש של סרטים וכו' איך צריך לצרוב?
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר כן, אבל העברתי תתכולה של הדיסק מזמן למחשב והדיסק רק ה' יודע איפה הוא ואת המפתח יש לי רשום גם במחשב
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים זה צריך להיות קובץ יחיד (קובץ IOS), רק צריך ללחוץ עליו והוא יתאים את הגדרות הצריבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.