פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים אהלןאני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח..עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם..בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאודתודה מראש!
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר זהו שאין לי, וגם אין לי בדיוק דרך להכניס דיסקים כי הכונן לא עובדרציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה דרך SAFE MODE
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים אין לך איזה חבר או קרוב משפחה שישאיל לך לחצי שעה העתק של ווינדוס 7 וכונן דיסקים תקין?לגבי תוכנה שעושה תיקון לווינדוס 7 בSAFE MODE לא יצא לי לשמוע על אחת כזאת אך אולי מישהו מהחבר'ה כאן שמע, נחכה לתגובות נוספות.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים ...עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם..לי זה נשמע כמו ברזלים. התחממות\קבלים נפוחים\ספק לא יציב וכו'תתחיל מבידקה של הקבלים - כמו כן מפרט יסייע לנו בלסייע לךבהצלחה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.