פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים שלום.קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי.עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי.אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איךיש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר?תודה רבה
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים לא הבנתי כלום. תפרט קצת יותר, כמה דיסקים יש לך? מחוברים ב-SATA או IDE? מה עשית שעכשיו הם לא מזוהים? הגדרת להם אות?
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר 3 דיסקים1 ssd 2 קשיחים רגיליםרק אחד מהם אני רואה במנהל המשימות את השני אני לא רואה בכלל.קניתי מחשב חדש עם ssd וקשיח רגיל (הקשיח שרואים במנהל המשימות)והוספתי את הקשיח הישן שלי.שאותו בכלל לא רואים.כולם sata.
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר אני רואה c 167 גיגה.4 גיגה d וסיסטם ריזרבנראה כאילו הכול מתייחס רק לssd
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים http://up356.siz11.co.il/up3/4wizdedomnaw.jpg תוריד את ה11 תצלם שוב תגדיל את החלון ...
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים מחבר אוקיי הצלחתי להגדיר את הכונן החדש יותראבל הכונן החדש שהיה עליו מערכת ההפעלה לא מזוהה בכללהארד דיסק צריך חשמל? כי לא שמתי לו אולי זו הבעיה
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים מחבר חשבתי אולי בקיצר סידרתי את זה היה צריך ללחוץ create new volume והכול בסדר.עכשיו לגבי השאלה הפחות חשובה מה לעשות עם המאוורר הנוסף?יש במארז 2 מאווררים 200 מ"מ אחד מכניס אחד מוציא והוספתי עוד אחד 120 מ"מ שמכניס עכשיו מה עדיף שה120 יכניס אוויר או יוציא?!
פורסם 2012 בדצמבר 812 שנים לגבי המאורר שלך כנס לאתר היצרן של המארז ותראה את איך תרשים זרימת האוויר של המארז לפיכך תחליט להתקין המאוורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.