פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint):G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים win8 + mx518 לא מזהה את העכברב setpoint לשונית ההגדרות לא הופיעה (בעיה ידועה אך כל הפתרונות לא עזרו)
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים מחבר ב setpoint לשונית ההגדרות לא הופיעה (בעיה ידועה אך כל הפתרונות לא עזרו)לא ברור אם התקנת Setpoint או Logitech Gaming Software? תתקין את הגרסה האחרונה של Logitech Gaming Software מהאתר של לוג'יטק.
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים עוד אין לו תמיכה ב-WIN8, זה רק לדגמים החדשים.אמנם בהורדות אין בחירה של WIN8 אבל בעמודה התמיכה של WIN8 הוא כן רשום כנתמךלגבי setpoint הכוונה הייתה שנתקלתי בבעיה לפני התוכנה החדשה
פורסם 2012 בדצמבר 613 שנים מחבר יש לי מחשב נוסף שמריץ WIN8 עם MX518. הורדתי מהאתר של לוג'יטק את LGS גרסה 8.40 (הגרסה ל-WIN8 לא הייתה זמינה אז הורדתי את הגרסה ל-WIN7) וזה עובד בלי בעיות ומזהה את העכבר.
פורסם 2012 בדצמבר 813 שנים יש!! הגיע הזמן...רק לא הצלחתי למצוא איפה שולטים ברגישות של הגלגלת.עם הflow scroll כול גילגול מוריד לי חצי דף למטה ובלי הFS אני צריך לגלגל חצי שעה בשביל לרדת שורה...
פורסם 2012 בדצמבר 913 שנים קניתי אותו בזמן טוב...ישר לתמיכה החדשה בלי בעיות...אחלה עכבר בחצי מחיר מ-EBAYG700....
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים הגיעה הזמן באמת ...SetPoint כבר כמה שנים כנראה נראה כמו תוכנה לא עדכנית ומשיושנת ..התוכנה הרבה יותר טובה לדעתי עכשיו , מה שגם שעכשיו אפשר להגדיר Macro למי שזה שימושי על העכבר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.