עבור לתוכן

לחבר למחשב כבל 15 מטר HDMI אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות את הדבר הבא:

1.לחבר את המחשב ב"חדר מחשב" למסך וגיל

2.להעביר ל"חדר שינה" 3 כבלים : כבל אדיו לרמקולים , כבל מאריך USB כדי לחבר את הUSBRECIVER של המקלדת והעכבר , וכבל HDMI

הכבל אדיו והHDMI צריכים להיות 15 מטר ,והמאריך USB 10 מטר מספיק

עכשיו השאלה שלי היא אם מה שאני רוצה לעשות זה ריאלי? לא יהיה תקיעות? המטרה לראות סרטים ולשחק במשחקי פעולה וכו... ךחפש את המוצרים אין לי בעיה (אם יש משהו מומלץ לקנות ובמחיר נורמלי אני ישמח - אפשר גם מאתרים בחול ששולחים לארץ...)

תודה לכל בעוזרים

פורסם

זו לא בעיה העיקר שהכבל לא יעבור יחד עם רשת החשמל וכמובן כמה שפחות פיתולים בדרך למניעת נזק לכבל...

כבל מאריך USB באורך 10 מטר יש רק מוגבר כאשר הצ'יפ המגביר נמצא על צד של הנקבה, לכן אתה צריך מתאם מהמחשב ומתאם בקצה השני.

בגדול זה ריאלי ובהחלט אפשרי...

עלות כוללת של הכבלים היא כ600 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה על התשובה ... יש המלצות?

לגבי כבל hdmi ויואסביי. מובן שהוא צריך להיות מוגבר.

לגבי כבל אדיו פשוט - 2 rca לחיבור 3.5 mm רגיל ״כבל בננה״ אני לא חושב שצריך הגברה , אני צודק?

פורסם

יש לי תסריט קצת דומה לשלך.

כבל DVI-HDMI באורך 10 מטר מהמחשב לטלוויזיה בחדר (מטייל לו יפה בתעלות).

3 כבלי PL 3.5mm, באורך זהה ובאותו מסלול.

מה שחשוב זה להקפיד על כבלים עם בידוד טוב.

תקיעות לא יהיו, הערכת המחיר שנתנו לך פה ריאלית.

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורום לגבי כבל hdmi 15 מטר ולא ראיתי תשובה חד משמעית. מצד אחד אומרים שכל כבל יפעל והאיכות לא כל כל משתנה.

ומצד שני אומרים שצריך במרחקים האםו כבל מוגבר

לגבי כבל usb הבנתי שמרחקים כאלו זה בעיה יותר רצינית

ואני יכול לרדת ל10 מטר ביואסביי השאלה אם שה יעזור, כי אני מעוניין לחבר בקצה בכבל רק דונגל בלוטוס או את הרסיבר של המקלדת / מתאם שלט אקסבוקס

פורסם

יש לי כבל 20 מטר בסלון שעובד מעולה. רק מה- הטלוויזיה היא 720p, מה שאומר שאני לא יכול להגיד כמה איכותי הוא מעביר ל 1080p. אני מעביר דרכו סאונד גם כן

פורסם
  • מחבר

מעולה ! אתה יכול לומר לי מהיכן קניתה? לינק למוצר

כי הבנתי שיש כאלו שיעבדו ויש שלא....

פורסם

זה היה מזמן (בערך לפני שנתיים), וקניתי אותו בארץ במחיר מופקע. אני לא זוכר את החברה ואת הדגם, אבל אני ממליץ להעזר בחברו הטוב של האדם (גוגל) ולמצוא חברה איכותית. כמובן שעדיף לרכוש מחו"ל, משום שבארץ אוהבים לנפח לכבלים איכותיים את המחיר.

פורסם

קניתי בEBAY בגרושים כבל HDMI של איזה 6 מטר, עובד 720p (זה הטלוויזיה שלי) אבל לפעמים פתאום התמונה קופצת כזה לשניה וחצי וחוזרת, זה קורה לי גם עם הממיר של יס שיושב עם כבל של מטר וחצי, רק שביס זה קורה פחות. נראה לי שב15 מטר כבר צריך כבל יקר כי זה יקפוץ כל 5 דקות בערך.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה קשור לטלויזיה שלך?

בכל מקרה אשמח ללינק. תודה

פורסם

התבלבלתי עם האורך קצת, תיקנתי.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הכל כבר שונה חחח

הבנתי שבאורך שאני צריך הכבל יותר בעיתי וצריך למצוא אחד שממליצים עליו

פורסם

חיפשתי דקה באיביי כמה עולה כזה, פתאום ראיתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/GOLD-PLATED-HDMI-CABLE-1-4-3D-PS3-HDTV-LCD-LED-XBOX-6FT-10FT-15FT-20F-30FT-50FT-/251126040357?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3a78474725

תשים לב שאם אתה בוחר 30 FEET זה עולה 12 דולר ואם אתה עולה ל50 FEET (שזה 15 מטר) אז פתאום המחיר הוא 5 דולר :nixweiss:

אני הייתי קונה מהר :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה! שווה את ה ״סיכון״ יצא לי 15 דולר עם המשלוח. בהחלט מחיר שווה. נקווה שיפעל כמו שצריך ;)

עריכה:

טוב לאחר שקניתי את הכבל hdmi שהומלץ (בגלל המחיר הנמוך) אז לעכשיו החלק הזה סגור. עד שיגיע הכבל ונעדכן בממצאים...

עכשיו אני צריך לקנות כבל usb שיתאים להפעלת רסיבר למקלדת ועכבר / מתאם בלוטוס / רסיבר של השלט אקסבוקס לוינדוס ....

שאלה קטנה בנושא. האם יהיה אפשרי לחבר עם מפצל usb את המתאם בלוטוס + הרסיבר של המקלדת והעכבר ללא בעיה?

דרך אגב. איך נראה הכבל הזה?

50FT 50 FT 15M USB 2.0 A Male to A Female Data Cord Extension Repeater Cable

http://bit.ly/TOjanq

פורסם

בקשר למפצל USB, אני הייתי הולך על אחד שמוזן ממתח נוסף (או לפחות מתחבר ל2 יציאות USB מהמחשב כדי לקבל יותר מתח במקרה הצורך) - סתם ליתר בטחון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים