פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים קודם כל שלום המליצו לי על הפורום הזה ואני כבר התייאשתי מלחפש תשובה לבעיה הזאת אז אתם תקוותי היחידה חחחחחאז אני יסביר:יש לי מחשב נייד מסוג acer ויש לי מערכת קולנוע בייתי מסוג lg 5 רמקולים וסאבעכשיו אני רוצה לחבר את המערכת למחשב אבל שהשמעו בה סטריו של 5 רמקולים ולא של 2אני מחבר את המערכת למחשב בקבל של 2 בננות לרסיבר וחיבור aux למחשבעכשיו אני שומע בכל ה5 רמקולים אבל במחשב יש לי רק אופצייה של סטריו 2 רמקוליםאז הוא לא יכל לבצע אפקטים של 5 רמקוליםואין לי אפשרות אחרת לשנות מ 2 רמקולים מה שכן יש לי באפשרויות שמע יש 2 סוגיםרמקוליםdigital outputברמקולים יש לי רק אפשרות של סטריו 2 רמקוליםבדיגיטל הזה יש לי אפשרות ל 5.1הבעיה זאת שאני מגדיר את הדיגיטל אני לא שומע כלוםאני שם נגיד שיר בווינאפ אני רואה את הווליום קופץ כאילו מתנגן משהו אבל לא שומע כלום ברמקוליםעכשיו הבנתי שזה חיבור spdif ובצד של המחשב איפה שאני מחבר את האוקס רשום בקטן "spdif"וברסיבר יש לי רק כניסה של 2 בננותלמה אני לא שומע כלום? אולי אני צריך קבל מיוחד של spidf ?יש בכלל קבל כזה צד אחד אוקס צד שני 2 בננות?ממש ממש תודה לעוזרים
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים לא הבנתי איזה רסיבר יש לך ולכן לא יכול להיות יותר ממוקד בזה,אבל spdif זה חיבור דיגיטאלי שמצריך בננה אחת בלבד, בניגוד לסטריאו שהוא 2בננות (2 ערוצים אנלוגיים). אם אין לך כניסה דיגיטאלית ברסיבר אז לא תוכל להשתמש ב5.1 בנוסף סטריאו זה רק 2 רמקולים.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר יש לי רסיבר של חברת lg יש לו חיבור ל 5 רמקולים וסאברמקול אחורי ימיני אחורי שמאליקדמי ימיני קדמי שמאליסנטר סאבמאחורה יש לו חיבור שרשום aux לבן אדוםויש לו חיבור שרשום מוניטור שהוא צהובבמחשב שלי יש spdif שהוא בעצם הכניסת aux אבל אני יכל להגדיר לו במחשב שהחיבור aux הזה יעבוד בתור spidf (גם ליד החיבור aux רשום בקטן spidf)אבל אני מחבר את הקבל לאוקס במחשב ומגדיר לו spidfואת הבננה אדום לבן לרסיבר ואני לא שומע כלום
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים סגב, ידידיאם אתה לא רושם איזה דגם יש לך עדיף גם לא לרשום LG, ופשוט להגיד איזה כניסות יש לו.לפי מה שרשמתה אין לך כניסה דיגיטאלית במגבר ולכן אתה לא יכול לחבר לו מהמחשב אות דיגיטאלי.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר lg ht355sdנראה לי חחחואוקי הבנתי היא לא שווה כלום אין לה עוד חיבורים ואין לה חיבור spdif כנראה היא עובדת על 5.1 רק אם אני מכניס אליה דיסק dvdואין לה חיבור למחשב או משהו חיצוני שהיא יכולה לעבוד על 5.1הבנתי נכון?החיבורים שיש לי אלייה הin זה רק מה שציינתי למעלהaux אדום לבןוחיבור מוניטור שהוא צהובאלה החיבורים שיש לי במגברבקיצור נראה לי שאי אפשר אז לחבר אותו למחשב ושהוא יהיה 5.1 צודק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.