עבור לתוכן

יצירת ספק כוח חליפי למסך LCD

Featured Replies

פורסם

תמדוד את המתחים שהוא נותן, כשהוא מחובר למעגל הוידאו של המסך, וכשהוא לא מחובר אליו אלא רק הספק עצמו בחשמל

כמו כן תבדוק בצד מתח גבוה - אם הקבל הגדול נטען ואם הקטן טען (כלומר שהציפ מקבל VCC)

פורסם
  • מחבר

מעט מורכב, כי הם מתלבשים אחד על השני פנים לפנים

בכל אופן שבוע הבא אהיה ליד זה ונראה אם אגיע לזה

בכל מקרה צילמתי עם הפלאפון את מעגל הוידאו, ורואים שם בגדול מה נראה שרוף, אשתדל להעלות הערב ונראה אם ניתן להבין מזה משהו

עריכה:

הנה זה.

תסתכלו באיזור בצד ימין למעלה, ליד המחבר לפינים, יש שם רכיב שנראה שחום יותר, במציאות זה נראה כמו חוט, אני לא יודע מה היה שם לפני

פורסם

אתה יכול לצלם תמונה איכותית יותר ? + איזה רכיב בדיוק (תצייר על התמונה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הנה מיקוד

פורסם

רכיב FB7 ?

זה סליל (או חוט שעובר דרך ליבה מגנטית = אותו דבר), תנתק את החיבור פינים עצמו ותצפצף את הרכיב הזה מ 2 צדדים תבדוק אם הא מוליך

כמו כן תחבר הכול, תדליק את המסך ותמדוד את המתח בין כל אחד מהצדדים של הרכיב לאדמה (למארז). אמור להיות אותו מתח מ 2 הצדדים, וזה אמור להיות 5V או מתח סטנדרטי דומה

אם אין שם מתח או שהרכיב דפוק תבדוק מה קורה במעגל הקטן של הפאנל (בצד השני של החוטים שיוצאים מהקונקטור הזה) - אם יש שם פיוז שרוף או רכיבים שנראים שרופים

פורסם
  • מחבר

מה זה הFB7?

הרכיב בעל שלושת הרגליים שנמצא ליד הרכיב בצד השרוף?

כמו כן מה זה הרכיב הזה שהדגשתי בחץ? זה נראה כמו חוט

האם יתכן שהנגד שמצאתי נפל מהמעגל הזה?

(יש אפשרות שנפל ממעגל הספק, כי שם יש נגדים בערך דומה)

פורסם

לא ידוע אם זה יעזור

לפני איזה שבועים נשרף לחבר שלי ספק במסך.

הוא שילם לטכנאי 200 שקל והוא תיקן לו.

פורסם

תפעיל ותבדוק מה המתח על החוט ומ 2 הצדדים של FB1 = הקוביה האפורה מעל החוט בתמונה 1

חוצמזה יש ציפים קטנים של 8 רגליים בתמונות, מה כתוב עליהם ?

פורסם
  • מחבר

רק ביום שלישי אהיה ליד המסך הזה

במידה ואספיק להתעסק בו אטפל בזה אז

האם ניתן לבצע את הבדיקה ללא חיבור צרכנים לAC? (כלומר, נורות פלורסנט)

פורסם

בדרך כלל לממיר של הפלורסצנטים יש הגנה - הוא ינסה להידלק בלי פלורסצנטים, יראה שלא הולך, ויתכבה - המסך LCD עצמו כן יראה תצוגה במצב הזה רק תצתרך להאיר לתוכו כדיי לראות משהוא

אבל יצא לי להעסק אם מסכים שהיה להם תכנון דפוק (HP 19in אם פלורסצנט 1 מכל צד בלבד במקום 2 מכל צד), המתח של הכרטיס (שהרכיבים שלו הם אותם רכיבים שאמורים להדליק 2 פלורסצנטים מכל צד) היו מחוברים לתקע יציאה של פלורסצנט 1, וכשהפלורסצנט היה נשרף הרכיבים היו פשוט מציתים פריקה דרך השקע שהיתה שורפת לחלוטין את השקע ולפעמים משאירה חור במעגל המודפס. כך שאם יש למסך הזה פלורסצנט 1 בלבד מכל צד אז לא הייתי מנסה להדליק אותו בלי פלורסצנטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים