פורסם 2012 בדצמבר 1312 שנים תמדוד את המתחים שהוא נותן, כשהוא מחובר למעגל הוידאו של המסך, וכשהוא לא מחובר אליו אלא רק הספק עצמו בחשמלכמו כן תבדוק בצד מתח גבוה - אם הקבל הגדול נטען ואם הקטן טען (כלומר שהציפ מקבל VCC)
פורסם 2012 בדצמבר 1312 שנים מחבר מעט מורכב, כי הם מתלבשים אחד על השני פנים לפניםבכל אופן שבוע הבא אהיה ליד זה ונראה אם אגיע לזהבכל מקרה צילמתי עם הפלאפון את מעגל הוידאו, ורואים שם בגדול מה נראה שרוף, אשתדל להעלות הערב ונראה אם ניתן להבין מזה משהועריכה:הנה זה.תסתכלו באיזור בצד ימין למעלה, ליד המחבר לפינים, יש שם רכיב שנראה שחום יותר, במציאות זה נראה כמו חוט, אני לא יודע מה היה שם לפני
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים רכיב FB7 ?זה סליל (או חוט שעובר דרך ליבה מגנטית = אותו דבר), תנתק את החיבור פינים עצמו ותצפצף את הרכיב הזה מ 2 צדדים תבדוק אם הא מוליךכמו כן תחבר הכול, תדליק את המסך ותמדוד את המתח בין כל אחד מהצדדים של הרכיב לאדמה (למארז). אמור להיות אותו מתח מ 2 הצדדים, וזה אמור להיות 5V או מתח סטנדרטי דומהאם אין שם מתח או שהרכיב דפוק תבדוק מה קורה במעגל הקטן של הפאנל (בצד השני של החוטים שיוצאים מהקונקטור הזה) - אם יש שם פיוז שרוף או רכיבים שנראים שרופים
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר מה זה הFB7?הרכיב בעל שלושת הרגליים שנמצא ליד הרכיב בצד השרוף?כמו כן מה זה הרכיב הזה שהדגשתי בחץ? זה נראה כמו חוטהאם יתכן שהנגד שמצאתי נפל מהמעגל הזה?(יש אפשרות שנפל ממעגל הספק, כי שם יש נגדים בערך דומה)
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים לא ידוע אם זה יעזורלפני איזה שבועים נשרף לחבר שלי ספק במסך.הוא שילם לטכנאי 200 שקל והוא תיקן לו.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים תפעיל ותבדוק מה המתח על החוט ומ 2 הצדדים של FB1 = הקוביה האפורה מעל החוט בתמונה 1חוצמזה יש ציפים קטנים של 8 רגליים בתמונות, מה כתוב עליהם ?
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים מחבר רק ביום שלישי אהיה ליד המסך הזהבמידה ואספיק להתעסק בו אטפל בזה אזהאם ניתן לבצע את הבדיקה ללא חיבור צרכנים לAC? (כלומר, נורות פלורסנט)
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים בדרך כלל לממיר של הפלורסצנטים יש הגנה - הוא ינסה להידלק בלי פלורסצנטים, יראה שלא הולך, ויתכבה - המסך LCD עצמו כן יראה תצוגה במצב הזה רק תצתרך להאיר לתוכו כדיי לראות משהואאבל יצא לי להעסק אם מסכים שהיה להם תכנון דפוק (HP 19in אם פלורסצנט 1 מכל צד בלבד במקום 2 מכל צד), המתח של הכרטיס (שהרכיבים שלו הם אותם רכיבים שאמורים להדליק 2 פלורסצנטים מכל צד) היו מחוברים לתקע יציאה של פלורסצנט 1, וכשהפלורסצנט היה נשרף הרכיבים היו פשוט מציתים פריקה דרך השקע שהיתה שורפת לחלוטין את השקע ולפעמים משאירה חור במעגל המודפס. כך שאם יש למסך הזה פלורסצנט 1 בלבד מכל צד אז לא הייתי מנסה להדליק אותו בלי פלורסצנטים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.