עבור לתוכן

למה אחרי שיבוט הסיסטם לדיסקשיח אחר, המחשב לא רוצה לעלות?..BOOTMGR MISSING...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאום מודיע לי BOOTMGR IS MISSING ומסרב לעלות....מישהו מבין מה קרה פה?.....אולי ביגלל שהגדול עליו שיבטתי את הסיסטם היה עם האות E......והוא צריך להיות עם האות C אני מתאר לעצמי.....אבל איך אני אשנה לו את האות מ E ל C כאשר הקטן עם הסיסטם מנותק?.....ואם הוא מחובר, אז אי-אפשר כמובן להיכנס ל-DISK-MANAGEMENT ולשנות את הגדול מ-E ל-C.....מה עושים?, ממש לא בא לי להתקין את הווינדווז7אולטימייט מחדש, (שהוא דרך-אגב הרבה יותר נחמד וידידותי מהווינדווז8....), יש לי יותר מ-50 תוכנות מותקנות וממש לא בא להתקין אותן מחדש.....!!!!!!PLEASE HELP

אני יודע שהשאלה ארוכה, אבל הישתדלתי להסביר לאט-לאט ובקוהרנטיות רבה.....

פורסם

כניראה שבביוס ה DISK BOOT לא מוגדק כדיסק הנכון תכנס לביוס (על ידי DEL או F2 או F12) ותגדיר את הדיסק שמימנו המחשב עושה BOOT אם זה עדיין לא עוזר תעלה עם PARTION MAGIC ותבדוק שהמחיצה שצריכה לעלות היא ACTIVE ואים לא אז תעשה אותה ACTIVE אם גם זה לא עוזר תנסה לעשות CLONE עם גוסט 12 בפעם הבאה...

לעיתים נדירות CLONE של דיסקים קשיחים של חברות שונות מאחד לשיני יכות לגרום למצב שה WINDOWS מתחיל לעלות לאחר ה CLONE מהדיסק הרצוי אבל ניתקע ואז צריך לעשות REPARE עם דיסק התקנה של WINDOWS.... (זה קורה במיקרים נדירים של של דיסק שממש שונים אחד מהשני בתפיסה)

דן

פורסם
  • מחבר

הרבה תודה golde, שיניתי את הדיסק החדש ל-active ב-partition והמחשב עלה אוטוסטראדה כמו ענק......חסכת לי 300שקל, איך אני יכול לישלוח לך ארגז-סופגניות ידידי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים