פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מהו האורך המומלץ של כבלים מעוגלים במארז מידי-טאואר רגיל (Compucase 6A19 למשל)? 18" או 24"?יש לי במארז כרגע כבלים רגילים של ATA133 והם מספיקים בהחלט, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם. מעולם לא מדדתי.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אתה יכול למדוד עם סרגל, אם אתה יודע לחשב אינצ'ים :] חחחבכל מקרה אם יש לך מארז מידי אני הייתי מעדיף כבלי IDE קצרים כמה שאפשר, כי אפילו לנקודה הכי רחוקה (סידירום בחיבור העליון) זה עדיין קרוב מאוד..לאומת זאת בעלי פול טאוור צריכים את הכבלים היותר ארוכים
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר זה לא כל כך נוח למדוד כשהכבל כבר מחובר בתור המארז אתה יודע שוב, תמיד נחמד לשמוע ממי שכבר מבין והתעסק עם זה. אשמח לתגובות נוספות.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים לי יש 24 אינץ ואני מקפל אותו אחורה שיהיה מוסתר (צמוד לדלת של הלוח אם) אם הכבל היה יותר קצר זה היה לי יותר נוח בהרבה..ובוא אני יגלה לך סוד קטן, אבל שזה ישאר בנינו אל תגלה לאף אחדאם אתה סוגר את המחשב, אפשר לנתק את הכבל ואז הוא יהיה מחוץ למארז !!!!נשבעעעע לךךךךך שלא תחשוב שאני מסתלבט!!
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים במידי טאוור גם 18" לפעמים זה יותר מדי....קח 18" ותהיה מרוצה.24" זה הרבה יותר ממה שאתה צריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.