עבור לתוכן

נחפשת המלצה לקניית מצלמה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב שעומד לרשותך ?

עד 2500-30002.

מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.

קורס צילום בסיסי,המושגים המוכרים

3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?

צילמתי במצלמות קומפקטיות רגילות וכן קצת ברפלקס פילם (-: וגם מעט מאד (בהשאלה קצרה) בניקון d300 ו d700 אבל לפרקי זמן קצרים מאד

4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים)

בעיקר מעניינות אותי תמונות רחוב פחות נופים5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ?

לא יודעת

6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ? (ניתן להתרשם כאן

מאורכי מוקד שונים. רצוי לא להתחזר, כולנו היינו רוצים עדשת פלא, אנא היצמדו למה הכרחי לכם. הסבירו למה, וציינו האם את הטווח יש לכסות ע"י עדשה בודדת או כמה עדשות, ולמה.)

לא רלוונטי

7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? רלוונטי במיוחד לאנשים עם ידיים גדולות / קטנות במיוחד, מצלמה גדולה וכבדה תהיה פחות נוחה לנשיאה.

כן לא כבדה מדי

8. האם יש לך ציוד אחר ? איזה ?

לא

9. האם יש לך העדפה לייצרן מסויים ? מדוע ?

לא

10. האם יש דגם שמצא חן בעיניכם מראש ? מדוע ?

לא1

1. האם מצב צילום ברצף של מספר תמונות בשניה נחוץ לכם ? לאילו נושאים ?

לא רלוונטי

12. האם אתם מעוניינים במצלמה בעלת יכולות וידאו (ובעלות אילו תכונות ? ייצוב תמונה,

רזולוציה, פוקוס אוטומטי) ?

כן מעוניינת במצלמה שתוכל לצלם וידאו באיכות טובה

בעיקרון עיקר ההתלבטות שלי היא בין מצלמה דמויית slr לבין slr העניין העיקרי החשוב לי הוא היכולת לשלוט במה שאני מצלמת מה שבד"כ אין מספיק בקומפקטיות

תודה מראש על העזרה

פורסם

אם המושגים הבסיסיים מוכרים לך ובא לך להתפתח, אין בכלל שאלה.

SLR

וידאו מוריד מהפרק דגמים ישנים.

המשקל והמחיר מורידים את רמות הגוף לרמת פתיחה / או אחד מעל בדור קודם.

(הבחירה ביניהם ע"פ מה חשוב לך יותר - פקדי שליטה או רמת רעש בISO גבוה)

אם היית יודעת אילו עדשות את רוצה בהמשך הדרך, אפשר לדון בין החברות.

כיוון שלא - בחירה בעיקר לפי מה שמרגיש לך נוח יותר לצילום.

בניקון שיחקת קצת, נסי את קאנון (ותגלי כמה נוח היה בניקון ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים