עבור לתוכן

שאלה למבינים בפסיי-טראנס...

Featured Replies

פורסם

קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו...

אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)

פורסם

אכן טראק גדול.

הרמיקס שאתה מדבר עליו הוא הרמיקס שיצא באותו EP עם הטראק המקורי, ויוצר הרמיקס הוא כמובן MUSES RAPT.

פשוט תריץ חיפוש על spiritaul healing rmx

פורסם

הובא לינק אליו פה כבר על ידי רוקפורד.

ואם אני לא טועה הוא אמר שזה נכתב בהשראת היוולדות מחדש משהו בסגנון.

פורסם

גמני אוהב ת'גירסה של ההופעה יותר.

אתה יכול למצוא ת'טראק הזה אם תחפש את הגירסה של Shiva Shidapu, זה 10:48 דקות.

נ.ב.

זה לא באמת של Shiva Shidapu, פשוט ככה זה שמור בקאזה ודומיו :P

פורסם

יש לי את הסט שלהם על דיסק (חבר צרב לי) באמת סט נחמד... רק שאני לא יודע על איזה טרק אתה מדבר...

חח למה אתם שומעים בכלל יהל?

פורסם

מי שומע יהל?? שומעים את The muses rapt שהוא בכבודו ובעצמו חואן ורדרה.

חבל שהוא לא כותב עוד מוזיקה.

פורסם

נכון, אבל הוא עדין מנגן במסיבות מידי פעם. היה בישראל פעמים קיץ שעבר.

פורסם

מי שומע יהל?? שומעים את The muses rapt שהוא בכבודו ובעצמו חואן ורדרה.

חבל שהוא לא כותב עוד מוזיקה.

אני שומע יהל. קודם כל בנאדם תותח, ושנית, הוא עדיין בנאדם תותח, ועוד משו, יש לו מוזיקה מצויינת.

אגב, אני מאמין שמישו כבר המליץ על זה פה, אבל למי שפיספס, אני ממליץ על הסט של Armin Van Buuren - The Newest Tunes Selected שהוא הריץ בתוכנית A State Of Trance ברדיו ID&T.

פורסם

נכון, בנאדם תותח. רק חבל שלא אומן תותח.

הוא אומן טוב שלא החליט עדין מה הוא רוצה מעצמו. נגע כמעט בכל סגנון אפשרי תחת הטראנס.

האלבומים הראשונים שלו הכי יפים לדעתי.

ד"א, הוא הוציא אוסף נחמד לא מזמן. Somthing to remember ...

פורסם

אני שומע יהל. קודם כל בנאדם תותח, ושנית, הוא עדיין בנאדם תותח, ועוד משו, יש לו מוזיקה מצויינת.

אגב, אני מאמין שמישו כבר המליץ על זה פה, אבל למי שפיספס, אני ממליץ על הסט של Armin Van Buuren - The Newest Tunes Selected שהוא הריץ בתוכנית A State Of Trance ברדיו ID&T.

אנחנו כבר נוגעים בענייני קלאב טראנס, שזה לא מעיניינו של התארד.

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים