פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב...אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה,תודה רבה
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים גם לי זה קורה בזמן האחרון (אני עם אוזניות).אני ארשום כאן את המפרט שאגיע הביתה.
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים איזה ספק כוח ?הרמקולים מחוברים ליציאה קדמית במארז ? אם כן תנסה להעביר אותם לאחוריתמחבר משהוא ל USB הקדמי במארז ? תנסה להעביר לאחוריתנתק את יציאת הרמקולים הקדמית (כבל מהלוח) ותג'מפר במקומו על הלוח - אם החיבורים על הלוח נראים ככה ::::.:תחבר ג'אמפרים ככה ::.|ותחבר ליציאה האחורית
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים מחבר תודה רבה על התגובות! אכן, הבעיה ממשיכה גם כשאני מנתק ומחבר אוזניות במקום הרמקולים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows xp. הרמקולים מחוברים מאחור במארז בחיבור רגיל ואין שום USB שמחובר מלפנים. הבעיה נמשכת, אם מישהו עולה על פיתרון אשמח לשמוע
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר ניסיתי את העניין של צריכת החשמל וזה לא עזר לצערי.הספק כוח שלי: "Ezcool"
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר לא, אין לי כרטיס רשת בחיבור USB.לא בטוח לגבי האופציה של להשאיל ספק מחבר אבל אבדוק את זה. כנראה שזה המקור לבעיה?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים תנסה להשיג כרטיס קול ממשהו, לא חייב להיות חדש, יש לך כנראה בריחה של אות אלקטרומגנטי מאחד הרכיבים בלוח, ש-"מציק" לכרטיס קול OnBoard. אולי כרטיס חיצוני יסנן את זה....אם זה קורה בעיקר שהמחשב מתאמץ יכול להיות שזה היחידה ששולטת במהירות המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.