עבור לתוכן

ככה סתם זרקתי 4500 שקל לפח

Featured Replies

פורסם

בעיקרון כל בנאדם צריך דרמה בחיים

ניראה שפותח הדיון זכה להמון התייחסות :)

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה שיחקתם אותה :)

אתם חזקים כמו אדוויב

ומרגעים יותר מסמים :)

לא סתם, תודה על התגובות גם שחלק היו קשות

לקחתי דברים בפרופורציה, עיצבן אותי...

אבל שאני חושב על זה אתם צודקים

הסיבה היחידה שאני צריך I7 כמו ששאלתי, זה כי אני צריך הרבה כוח CPU

אבל זה לא משנה, כי אם אני באמת רוצה לעשות מה שאני מתכוון אני צריך את הI7 עם ה6/12 ליבות.

פורסם

אוי אוי אוי , 4.3 על מעבד שהמגבלה באוויר היא 4.6, בוא נבכה ביחד. הבדל של 5% בערך, מה שאומר הבדל במקרה הכי קיצוני של 1% בFPS, זאת אומרת כל עוד אתה מתחת ל60FPS (אם אתה מעל על מסך 60HZ אין לזה משמעות), אז אתה מאבד לכל היותר 0.6FPS חחחחחחח.

אם היה לזה משמעות על הFPS (ואין כמו שכבר פירטתי) אז הזריקת כסף היחידה הייתה על הקירור מן הסתם ולא על המחשב (מה זה קשור לצורב,ספק,מארז,כרטיס מסך,כוננים קשיחים וכו), ולא הבנתי איזה קירור לקחת אבל כל עוד זה לא הNH-D14 שהוא באמת יקר סתם, אז לא זרקת כסף כי במילא לא היה משהו אחר שהיית לוקח בשביל 4.3 במקום 4.6. ואם לקחת קירור שקט אז בכלל הרווחת. בוא נגיד שנזק לא יקרה לך מזה שהמעבד לא מגיע ל90 מעלות כמו שרצית בטח ...

ואולי יש בכלל טריקים בביוס שאתה לא מכיר וכמובן תתחיל מעדכון ביוס.

ANYWAYS, CALM THE FUCK DOWN, 0.6FPS MAXIMUM LIKE I SAID. :hat::silly::hat:

עריכה : אה כבר אמרו לך את זה 200 פעמים. :pissed:

פורסם
הסיבה היחידה שאני צריך I7 כמו ששאלתי, זה כי אני צריך הרבה כוח CPU

אבל זה לא משנה, כי אם אני באמת רוצה לעשות מה שאני מתכוון אני צריך את הI7 עם ה6/12 ליבות.

אתה לא צריך כח עיבוד גדול יותר נקודה, מה שיש לך עכשיו זה כבר מעל ומעבר. לי יש מעבד מלפני 3 דורות (ראה מפרט בצד) כאשר אוברקלוק כמו שלך היה קשה מאוד להשיג באותה התקופה, ואני עוד משתמש במחשב לצורך עריכה תלת-מימדית (משהו שדורש כח עיבוד, והמון) ואני מסתדר איתו פיקס.

בשביל גיימינג ותכנות גם עם מעבד כפול בחוזק לא היית מרגיש הבדל וגם עם מעבד חלש פי 2 לא.

אני חושב שהנקודה כבר הושגה ממזמן, הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים