עבור לתוכן

שאלה בנוגע למתח של זכרונות ספציפיים של קינגסטון

Featured Replies

פורסם

רכשתי זכרונות מאמזון עבור המחשב העתידי שלי. הבנתי שזכרונות מסויימים שהמתח שלהם מעל 1.5V עלולים לגרום לבעיות.

1. ראשית, רציתי לדעת באיזה בעיות מדובר.

2. איך ניתן להתגבר על הבעיות האלו.

3. זה הדגם שקניתי KHX1600C9D3B1K2/8GX, האם המתח שלהם יותר מ-1.5V?

המעבד שייקנה יהיה IVY BRIDGE 3470

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אין בעיה בזכרונות מעל 1.5v אלא אם אתה עושה OC, ואז אם תרצה לעלות את המתח, אתה בבעיה.

מבחינת זכרונות שלך, מדובר ב1.5v, אם היית טורח לרשום בגוגל "KHX1600C9D3B1K2" (העתקתי מהפוסט שלך), הדבר הראשון זה דף הנתונים של המוצר ורשום בו על ההתחלה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

האמת שכן טרחתי לעשות זאת, אבל במקומות מסויימים כתוב שיש להם מתח של 1.65 ובחלק 1.5.

למשל ב-KSP הם מציינים שזה 1.65 http://ksp.co.il/?uin=13485

תודה רבה על העזרה!

פורסם

ובשני המקומות הדבר נכון!

שים לב שבעת הרצה על 1333Mhz, הזכרונות עובדים על 1.5.

אבל אם תרצה להריץ על 1600Mhz, כנראה תצטרך 1.65... (לפי דפי נתונים: הזכרונות נבדקו על 1600Mhz וטיימינג 9-9-9 במתח 1.65v).

פורסם
  • מחבר

1333 זה התדר בסיס שלהם? כלומר, אם אני עכשיו מכניס את הזכרונות, הם עובדים על 1333? חשבתי שעל ההתחלה הם עובדים על 1600.

אם אני רוצה שהם יעבדו על 1600 אני צריך להעלות את המתח?

אתה בטוח שלא תהיה שום בעיה אם הם יעבדו על מתח 1.65? אני זוכר שפעם היו פה דיונים על זה שלא כדאי לקנות זכרונות כאלה ותמיד המליצו לא להכניס אותם למפרטים.

פורסם

אכן, ה-BIOS שלך שם אותם אוטומטית על 1333, תשאיר את הזכרונות על 1333, 1.5 וולט.

התוספת בביצועים של 1600 היא זניחה בלשון המעטה ובכל מקרה בקושי ניתן למדוד אותה בתוכנות benchmark.

בכל אופן, יש שמועות ברשת שעדיף להשתמש ב- 1.5v כי מעבר לזה, יש סכנה בגרימת נזק לבקר הזיכרון המובנה של המעבד.

עריכה:

עשיתי בשבילך חיפוש, מתברר שהבעיה הייתה קיימת במעבדי Nehalem, ומדובר היה באיזון בין 2 סוגי מתחים VTT עוד משהו (לא מומחה).

מבחינת הדורות החדשים יותר (בדקתי על 2500K) בדפי נתונים רשום 1.5 ושום דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

אחלה, הבנתי אותך. תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים