עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לטלוויזיה +רסיבר+מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב.

עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי

מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו

מידע נוסף:

לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו

לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית ולפי מה שהבנתי אני גם אאלץ לעשות זאת בהמשך (כי איני מעוניין להשתמש ב-2 כניסות ה-scart שלה אם אני זוכר נכון האיכות נמוכה יותר)

כמו כן אני מעוניין לחבר לכל הסיפור מסך מחשב שעדיין לא נרכש ולכן בעניין זה האפשרויות גמישות יותר .

למישהו יש רעיון איך לחבר את כל הסיפור הזה ביחד? אולי כדאי לי לרכוש תחנת עגינה ולהרחיב את כמות החיבורים שלי? במידה וצריך באמת לרכוש תחנת עגינה יש למישהו מושג איזו כך שתתאים לצרכיי?

בתודה מראש שלומי כהן

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שזה כל כך מורכב לאף אחד אין רעיונות? :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים