עבור לתוכן

מישהו יכול לזהות את הרכיב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לא מזמן התחלתי להתעניין בארדואינו, מקווה להתחיל את הפרויקט הראשון שלי ממש בקרוב (אני קורא הרבה לפני שאני מתחיל משהו, כדי להרגיש את העניין טוב יותר).

אני אדם שאפתן, והחלטתי שהפרויקט הראשון שלי, יהיה לקרוא את הרכיב הבא: רכיב!

דבר ראשון, האם מישהו יכול לזהות אותו?

זה בהחלט יעזור לי, אני אפילו לא יודע איך לחפש מידע שכזה.

(אני אוכל למצוא זאת לבד, אבל עזרה תיהיה מוערכת) אם מישהו יכול להנחות אותי למקום שמוכר חלקים שקוראים רכיב זה / כותבים לרכיב, לשם אני חותר.

תודה רבה מראש ! :)

פורסם

מה אתה זומם?

פורץ לרב קו? שובב :silly:

פורסם

מה אתה זומם?

פורץ לרב קו? שובב :silly:

חח, זו המחשבה שעלתה גם לי לראש ישר :)

לא עדיף להתחיל עם מתג ו-LED קודם?

לפני שאתה ניגש לכרטיסים חכמים? (:

(שסביר להניח שברוב המקרים הם עם הצפנה כלשהי)

כמו כן, המידע שיוחזק על כרטיס רב-קו עצמו זה לא כמות הניקובים/כסף/חופשי-יומי שיש לך,

אלא רק מזהה: מספר סידורי ארוך, שזה המספר שגם מודפס על הכרטיס עצמו.

הנתונים המעניינים, שמורים בסרבר כלשהו.

ומן הסתם אתה לא רוצה לנסות לפרוץ אליו.. זו עבירה פלילית.

פורסם

האמת היא שרוב המידע שקיים מופיע על הרב קו, כולל כמות נסיעות שנשארו ופירוט נסיעות אחרונות.

גם אם מישהו יוכל לשנות את הפרטים ברב קו (סטטוס, כרטיסיות וכו') אני די בטוח שכל פעם שמעבירים אותו יש השוואה של הנתונים מול שרת.

פורסם

האמת היא שרוב המידע שקיים מופיע על הרב קו, כולל כמות נסיעות שנשארו ופירוט נסיעות אחרונות.

אתה אומר את זה אחרי בדיקה ממש?

ולא רק הערכה?

פורסם

קיימת אפליקציה לGalaxy s3 שמאפשרת לקרוא את הרב קו בעזרת הNFC, יצא לי לראות את התוכן שהיא מציגה, אני זוכר בבירור שפירוט הנסיעות האחרונות (מס' קו, שעה תאריך וכו') הופיע כמו כן הרבה פרטים אישים כמו מס תעודת זהות ותאריך לידה.

פורסם

קיימת אפליקציה לGalaxy s3 שמאפשרת לקרוא את הרב קו בעזרת הNFC, יצא לי לראות את התוכן שהיא מציגה, אני זוכר בבירור שפירוט הנסיעות האחרונות (מס' קו, שעה תאריך וכו') הופיע כמו כן הרבה פרטים אישים כמו מס תעודת זהות ותאריך לידה.

איזה מגניב

אז בעצם זה לא קורא את זה דרך החלק של ה-SmartCard(המגעים), אלא דרך החלק של ה-RFID..

מגניב מאד

האפליקציה הזו היא משהו רשמי של אגד, או משהו האקרי כלשהו? :)

פורסם

לא רק ל-galaxy s3.

אני משתמש באפליקציה עם ה-one x כדי לעקוב אחרי יתרות הכרטיס

פורסם

מגניב מאד.

דרך אגב,

חשבתי שטלפונים שיש בהם NFC, זה אומר שיש בהם שבב RFID..

מתברר שטלפונים שיש בהם NFC, זה אומר שיש בהם קורא RFID.. (ולא שבב)

פורסם

מה שהייתי רוצה לדעת זה אם כל המידע הזה רשום בשבב NFC, אז לאן מחוברים המגעים של הכרטיס החכם (לאותו שבב?) ומה רשום בפס המגנטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים