עבור לתוכן

חייב עזרה שילוש - מעבד+לוח+זכרונות וקירור

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה

Gigabyte GA-Z77X-D3H

והשניGigabyte G1.Sniper M3

המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק.

אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט)

תודה!

פורסם

למה לבזבז ככה כסף ? Z77X זה לSLI בכלל. אם כבר אז Z77 DS3H או שאם יש לך רמקולים איכותיים ואתה לא רוצה לקנות כרטיס קול יעודי, לZ77 D3H יש כרטיס קול טוב יותר מהDS3H אבל הוא יקר ב100 ש"ח וזה היתרון היחידי שלו. ואגב במילא על אוויר אתה תגיע ל4.6 (אולי אולי 4.8 עם מארז ממש טוב והמון מזל לגבי המעבד, אם הוא יצליח לפעול על מתח סביר), ויש מצב ש3570 עם H77 יכולים להגיע גם כן ל4.6 (וזה כמובן יתן את אותו ביצועים) ותחסוך עוד 200-250 ש"ח.

פורסם

^אין אפשרות לעשות OC על לוח H77.

פורסם

אי אפשר פשוט לשחק עם הבאס כמו בעבר ולנעול את הPCIE + להוריד מכפלה לזכרונות ?

עריכה - אוקי מסתבר שבH77 במקרה הטוב אם יש מזל אפשר לעשות מקס 5-10 אחוז אוברקלוק. :-X

ואגב - תפסול גם את הD3H , עם סולו 6 ואוזן די חדה אני לא מרגיש שום שיפור לטובה באודיו בZ77 D3H מP55M UD2 שהרילטק שלו היה פחות טוב מהרילטק שבZ77 DS3H, לא יודע אם אני מדמיין, נפגעה לי השמיעה או משהו, אבל ההבדל הוא דווקא לרעת הלוח החדש. :-\

ובנוסף הדרייברים של VIA מעפנים, לא מציעים הרבה אפשרויות, לא מתעדכנים הרבה, פחות חיבור מאחורה, אתה חייב לחבר אוזניות בפאנל הקדמי אחרת האיכות תהיה נמוכה אם לא תחבר לירוק, בניגוד לרילטק. גם פחות נתמך במערכות הפעלה שונות. קיצור לOC המקסימום שאתה צריך זה Z77 DS3H. לא יודע אם נמכר בארץ בכלל, אבל אם המחיר זהה אז יש אסרוק Z77 אקסטרים 4 שיכול להיות טיפה עדיף לOC אבל תכלס... תגיע בדיוק לאותו התדר בשניהם אם אתה על אוויר לפחות.

פורסם

ממה שבדקתי בעבר לDS3H לא היה אפשרות לשנות מתח ,אולי זה השתנה אבל כדי לבדוק את זה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה :)

אני מתכנן בשביל התחלה לעשות OC ל4.5 אולי 4.6

האם ההבדל בין שניהם הוא בעיקר בשבב של הסאונד? או שהוא גם יתן ביצועים טובים יותר?

בנוסף למשחקים חשוב לי מחשב יהיה מהיר וחזק אני גם מעצב בפוטושופ ועורך וידאו, אבל אין לי תקציב לI7.

ראיתי באתר שיש בניהם קצת שוני ,

בסניפר יש 2 MAIN POWER ZONE

ובD3H יש 4

מזה אומר?

אני מזמין מאתר WELCOM המחירים בניהם זה 69 שח בסה"כ

פורסם
  • מחבר

על מעבד אני דיי סגור I5 3570K

לוח כרגע אני חושב ללכת על

G1.SNIPER M3 מבחינת השבב של הסאונד הוא די קונה אותי בא עם חשמל 4 פינים ומקווה שלא יגביל אותי בOC

מה גם שיש לי תצורת רייד0 + שני הרדיסקים וסידירום, מה שאומר שכל חריצי הSATA יהיו תפוסים undecided.gif

לוח שני שראיתי זול יותר Z77X-D3H שיש בו די מהכל, רק שהחשמל 4 פינים

יש את הZ77X-UD3H שבו יש ממש הכל ו8 פינים לחשמל של המעבד אבל זה 100 שקל יותר מהD3H

זכרונות אני ראיתי 16GB 1600MHZ ב500 שקל שזה נראלי ממש משתלם, שווה לקחת 2 סטיקים של 8 GB?

אותו כסף..

דבר אחרון שאני ממש מתקשה לבחור - קירור למעבד!

אני רוצה קירור טוב כי כמובן מתוכנן OC אבל כל הרציניים שראיתי ענקיים ומגושמים, יש לי מארז מספיק גדול זה לא הבעיה, זה פשוט מגביל מידי

כשאני מנקה את המארז כל 2-3 חודשים.

אני חושב ממש ללכת על קירורי המים אולי של אסאטק מחירים נעים בין 350-450 דיי מפתה אבל זה אולי משהו שהשאיר לשדרוג בהמשך.

חבל שאין דרך להשאיר את הקירור שיש לי עכשיו לבנתיים..

בקיצור אנשים התקציב הכללי הוא 3000 שח ללא חריגה ואשמח להצעות מעניינות..

תודה!

פורסם
  • מחבר

לצערי זו לא גרסאת הREV 1.1 .. בסופו של דבר החלטתי להוציא עוד קצת וללכת על הלוח Z77X-UD3H

זכרונות לקחתי 2X8 1600MHZ

ומעבד כמובן I5 3570K

קירור הלכתי על הזלמן 9500 וכרגע החלטתי שלא להשקיע יותר מזה.. בעתיד אולי נשדרג לקירור מים.

סה"כ יצא 2700 שח ואני די מרוצה

שאלה נוספת שרציתי לדעת האם יש לי כרטיס מסך ישן (9600GT) האם יש לי אפשרות לחבר אותו בנוסף לכרטיס שיש לי

בכדי לקבל אקסטרה ביצועים?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

הכרטיסים לא קשורים אחד לשני בשום צורה ,תחבר את ה9600GT ותקבל את הביצועים שהוא מספק ולא יותר..

פורסם
  • מחבר

היה זכור לי בעבר שאפשר שכרטיס אחד ישמש כתוספת לפיזיקס, כנראה היה משהו אחר ואני לא זוכר נכון

פורסם

זה עדיין אפשרי ,אבל שניהם צריכים להיות של Nvidia ..

פורסם
  • מחבר

אה כמובן יש לי 470GTX ו9600GT

לא עשיתי את זה כי הלוח שלי לא תומך SLI..

אז זה אפשרי?

פורסם

לא עשיתי את זה כי הלוח שלי לא תומך SLI..

אז זה אפשרי?

אני לא יודע אם אפשר לחבר בין הכרטיסים אבל רק שתדע שהלוח שלך מצוין והוא דווקא כן תומך בSLI ,CF.

יש לך בלוח חיבור X16 וחיבור X8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים