עבור לתוכן

הקצאת נפח לC

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות Intel 180GB 330, לשים את הWIN 7 בכונן C יחד עם האנטיוירוס והדרייברים של המחשב ואת שאר הנפח לפצל לכונן אחר ולהתקין עליו את המשחקים היותר כבדים שלי.

אז בעצם יש לי שתי שאלות:

1. כמה מקום ממולץ להקצות לC?

2. סתם עצה כללית, יש עוד תוכנות שקריטי להתקין דווקא בC?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מדובר בצורת עבודה מוכרת למדי.

מאוד נוח לשמור כך על הסדר, עושים מחיצה שעליה שמים את כל התוכנות שקשורות להרצת המחשב ושבחיי היום היום אין כל כך התעסקות איתן, ומחיצה נוספת לעבודה שוטפת שעליה מתקינים את כל השאר.

פורסם

עקרונית אתה צודק רק בילבלת את היישום, הכוונה היא להשאיר את כל נפח הSSD לטובת כונן C ומחיצות נוספות שלא לצורך מערכת ההפעלה לפתוח על כונן מכני נוסף.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט עם דיסק קשיח מקרטע למדי אז חשוב לי שמשחקים כבדים יהיו דווקא על הSSD.

בקיצור הבנתי לפי התגובות שלכם שעדיף לא לסבך את העניינים ולהשאיר שתי מחיצות:

C עם כל הנפח של הSSD שעליה תותקן מערכת הפעלה, תוכנות חשובות ומשחקים כבדים וD עם כל השאר.

פורסם

אני עדיין לא מבין מה יש למשחקים לעשות על SSD?

פורסם
  • מחבר

מה המשתמש הביתי המצוי שם על הSSD שלו חוץ מהווינדוס?

פורסם

כנראה לא משחקים.

בצורה קצת שונה... תכנות, קבצים קטנים שרוצים אליהם גישה מהירה, אצלי יש גם BF3, אבל רק בגלל שזה מקצר את זמני הטעינה (בצורה משמעותית, לא כמו ברוב המשחקים שזה מסתכם ב-5-10 שניות, אלא דקה פחות).

פורסם

SSD נועד לגישה מהירה של קבצים, לכן לנצל אותו לאיחסון של חומר שלא דורש כזאת גישה יהיה סתם מיותר.

תשאיר על הSSD את מערכת ההפעלה והתוכנות שאתה מתקין ושאר ה"ארכיון" שישב על דיסק מכני (שגם עלות הנפח מול קיבולת שלו הרבה יותר זולים). אתה לא צריך ביצועים בטעינת תמונת JPEG או קובץ MP3.

פורסם
  • מחבר

כעקרון כבר קניתי את הSSD אז גם אם ארצה וגם אם לא יש לי 180 ג'יגה לנצל...

בנתיים אני אתקין וינדוס, אנטיוירוס, דרייברים ואת steam עליו ורק את המשחקים היותר כבדים עם הטעינה הארוכה אני אגדיר לסטים להתקין עליו.

את השאר אני אשים בD ואשאיר את הנפח הפנוי לעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים