פורסם 2004 בינואר 2521 שנים לפני כחודש קניתי 3 רכיבים חדשים :כונן קשיח WD 80G 8 מגה באפר.כרטיס מסך ATI 9800 פרוזכרון 512MB 3200 של חברת A-DATAמאז שהתקנתי אותם המחשב קופא לי - כל פעם בזמן אחר : לפעמים אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי שעתיים ולפעמים בכלל לא.המסך נשאר על המצב האחרון וכלום לא זז.מה עושים?מה גורם לבעיה?תודה.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים יכול להיות הזיכרון, נסה את memtest86יכול להיות גם ספק כח חלש, מערכת כזו לא תהיה יציבה עם ספק ג'נרי של 400 וואט שעולה 100 שקל (או ספק שמגיע עם מארז של 200 שקל).
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר יש לי מארז של ANTEC עם ספק כח 450 וואט של ANTEC.הקפיאות קורות בתוכניות שונות ולא במשהו קבוע.לפעמים המחשב ממשיך לעבוד אבל המסך קפוא (הכונן קשיח מהבהב).
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים מחבר מאיפה מורידים את כל התוכניות הללו?איך אני בודק אם כרטיס המסך החדש שלי - תקין? או הוא הגורם לבעיותי?
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים את התוכנות אתה יכול למצוא במדור ההורדות של האתר :http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=33אם קנית כרטיס מסך חדשאז אני מניח שיש לך כרטיס מסך ישן...תחליף את הכרטיס החדש בישן ותבדוק אם הוא עושה בעיות
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים לי הייתה פעם בעיה כזו אחרי שעשיתי עידכון BIOS. המחשב היה פשוט נתקע לאחר כ-10 דקות עבודה. החזרתי את ה BIOS הקודם והכל הסתדר.תבדוק האם הבעיה קיימת גם ב-DOS.כאמור - תבדוק זיכרון, נסה כרטיס מסך אחר, אולי פירמוט יפטור את הבעיה (אם זו בעיית windows).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.