עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודות משרדיות בתקציב של 2,500~ ש"ח: האם למהר לקנות בשל Black Friday?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כפי שמצוין בכותרת, אני חושב לרכוש מחשב נייד חדש ותהיתי האם איזו הצעה מבין אלו שישנן ברשתות השיווק הגדולות למחשבים לרגל Black Friday תתאים לי. כיום יש בשרותי מחשב נייד מבוסס Intel Atom שמוציא אותי מדעתי עם ביצועיו העלובים. לא יהיה קשה להשביע את רצוני מבחינה זו, אלא שהאטום הוא מתחת לכל ביקורת. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד מאחר והוא תמיד בתנועה. מצד שני, מאחר ומחשב כזה סופו להינזק בשל רשלנותם של עוברי אורח זרים, הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות כסף. אם הסכום אינו מספק (איני בקי במחירי מחשבים ניידים של ימינו), אמרו מה מחיר הסף הנדרש על מנת לענות על רוב הדרישות הבאות:

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים.

* גודל המסך? עד היום הסתדרתי עם 12.1" בתצורת 16:10 - נדמה לי שזו הפשרה הכי טובה בין גודל לניוד. אם זה גודל נדיר מידי, אפשר לסטות למעלה או למטה, אבל רצוי להישאר עם יחס 16:10, אותו אני מוצא אידאלי לעבודה.

* משקל רצוי? המחשב הנוכחי שוקל כ-1.4 ק"ג עם סוללה והייתי רוצה לראות נתון טוב יותר, שמתקרב ל-1 ק"ג הנכסף.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות נשמעות לי כנתון טוב, 9 שעות זה הנתון האולטימטיבי עבורי.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) לא.

* בלוטות? לא קריטי כרגע, אבל הייתי שמח לדעת שיש כי זה אחד מאותם דברים שמתישהו בעתיד יזדמן למשתמש המצוי להיזקק לו.

* גודל מינימלי וסוג של

? (HDD,

, או שילוב - דורש mSata) אני מוכן לבצע פשרה כואבת בנפח לטובת מהירות (אם אפשר SSD, יותר טוב).

* כונן CD/DVD? צורב? אין צורך.

* כונן Bluray? אין צורך.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו די איכזבה אותי, לכן יהיה לי קשה להתחייב שוב לחברה זו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים