פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים שלוםאשמח אם תוכלו לעזור לי להתכוונן על הסטים המומלצים ביותר עבורי.שימוש עיקרי מוסיקה, ללא דגש על סוג מסויים, לא חסיד גדול של באס אבל אוהב שיש, עדיף מהודק.לאחר קריאה ברשת בינתיים אני חשבתי על הסטים הבאים:Logitech Speaker System Z623 harman kardon soundsticks IIIBose Companion 3תודה לעוזרים
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים לדעתי ה-BOSE יקרים בלי פרופורציה (ככה אני חושב בד"כ) למרות שהם נשמעים טוב.את השאר לא יצא לי לשמוע....
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים מחבר כן, התמחור של Bose תמיד היה אי שם למעלה, אבל אני מוכן לשלם הפעם יותר במידה ובאמת הסט מוצלח יותר מהשניים האחרים.
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים לא נראה לי שכך, אבל חכה לתגובות של מי שניסה.אם אני לא טועה, יש את ה-BOSE בתצוגה ב-idigital בדיזנגוף סנטר.
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים לגבי הסאונדסטיקס, אם אני זוכר נכון יש אותם בבאג איילון בתצוגה. אבל תתקשר לבדוק. אם לא באיילון אז אולי בסניף אחר. הכי טוב לשמוע לפני קניה, מקסימום תטייל קצת...
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים מחבר טוב למתעניינים אין את הסט של ה BOSE באיידיגיטאל בסנטר. אבל היה נחמד להסתובב שם אחרי 15 שנה נחמד שם (הסנטר)
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים הבוס נשמעים מדהימים אבל אני לא חושב שהם שווים את הכסף.הharman kardon soundsticks III לא נשמעים טוב כל כך יש להם לפעמים את הקטע הזה של שמע פשוט יחסית שמעתי אותם אצל חבר ולא התרשמתי בכלל.את הלוג'יטק אני לא מכיר אבל מהכירות עם רמקולים אחרים שלהם סביר להניח שהם יישמעו טוב ויש גם חותמת של thx ככה שאני בטוח שאיכות גבוהה יש שם.נראה לי שיש לך התלבטות עכשיו בין הלוג'יטק ל BOSE.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים מחבר תאמת נוספו סוסים חדשים למירוץ.. התחלתי להתעניין גם ב Audioengine A2, אמנם זה סט 2.0 אבל הביקורות מהללות והם אפילו נמכרים בארץ. אנסה שבוע הבא ליצור קשר עם היבואן ולהבין אם ניתן להאזין להם.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים הם די יקרים אבל שווים את המחיר לפי מה ששמעתי.באמת מוזר שלא חשבתי עליהם..שים לב שיש דגם מוגבר ודגם שצריך הגברה נפרדת.
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים עברת על מדור ביקורות הסאונד? יש ביקורות על סט או שניים שעלולים להיות רלוונטיים. דוגמא אחת שעולה לי לראש היא ה-Corsair שהם 2.1 ועולים לא מעט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.