פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים היאני בא להתקין את ההיטמן החדש מדיסק מקורי והוא זורק לי את השגיאה עלXINPUT1_3.dll חסר בהתקנת משחקכמובן הורדתי את הקובץ DLL הארור ושמתי אותו בתיקיית היעד במקרה שלי ווינדוס 7 בתיקיית SYSTEM32\ועדיין המשחק לא עובד, מתקין את עצמו סבבה ומסיים התקנה אבל לא רוצה לעבודאני יודע שפירמוט יעזור לי אבל אין לי כוח לגיבויים עכשיו אם למישהו יש רעיון אני אשמח
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים אני זוכר בזמנו בעיה בכמה במשחקים כמו מאפיה . זה קובץ שקשור למערכת ה DirectX ... תראה בתוך הדיסק של ההיטמן יש ההתקנה של DirectX או לחילופין תוריד את הגירסה האחרונה מהאתר של מיקרוסופט ותתקין ... בהצלחה ותדווח ...
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים מחבר זה לא רק במאפיה ולא רק בהיטמןהורדתי עוד כמה משחקים (שלא מדיסק אבל ביננו חחח אבל רק לצורך ניסוי)משחקים כמו COD החדש ואססין החדש ובטלפילד וכולם עשו את אותה בעיהמוריד עכיו את דיירקט איקס וחוזר לעדכן , זה הגיוני מה שאתה אומרתודה
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים טכנית "להוריד" אפשר גם מהSTEAM אז מה שהוא אמר עד כה לא נחשב לתוכן לא חוקי...
פורסם 2012 בנובמבר 2713 שנים טכנית "להוריד" אפשר גם מהSTEAM אז מה שהוא אמר עד כה לא נחשב לתוכן לא חוקי...גם מ Origin !!!יש משהו מחדש לגבי ההפעלה של המשחקים שי ?
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים מחבר לאהתקנתי דיירקט איקס 11 ועכשיו הוא זורק לי שגיאות אחריותיכול להיות וירוס וצריך לפרמט? או שניתן עוד להלחם עם זה?
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים אני זוכר בזמנו בעיה בכמה במשחקים כמו מאפיה . זה קובץ שקשור למערכת ה DirectX ... תראה בתוך הדיסק של ההיטמן יש ההתקנה של DirectX או לחילופין תוריד את הגירסה האחרונה מהאתר של מיקרוסופט ותתקין ... בהצלחה ותדווח ...זה בעיה בעיקר בכרטיסים החדשים של ניוודיה אם תוריד את הקובץ אז הוא יבקש קובץ אחר וכן הלאה,בעצם כבר אמרו פשוט תכנס לאתר של מיקרוסופט תרשום בחיפוש directx האפשרות הראשונה שעולה לך תוריד ותתקין.
פורסם 2012 בדצמבר 113 שנים מחבר התקנתי דיירקט איקס לא עוזר עכשיו משחקים בכלל לא עוליםנמאס לי אני מפרמט וזהוהפתרון הכי יעיל
פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים לצערי זה לא יעזור לך יש מצב שלא עידכנתה דריברים לאחר הפירמוט? רק אחרי זה תתקין directx.
פורסם 2012 בדצמבר 2812 שנים מחבר כרגע סיימתי פירמוט והתקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA אני חושב שזה הכי מעודכןאנסה שוה להתקין את היטמן ויעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.