עבור לתוכן

Microlab x13 נשמעים עמומים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רכשתי היום את הMicrolab x13 בעקבות ההמלצות של חברי הפורום

האמת היא שהתאכזבתי, אינני אודופילר או משהו כזה ואני לא מבין בתחום כמעט כלום ז"א האוזן שלי כנראה לא רגישה כמו של מקצוענים אבל הקול שיוצא מהרמקולים נשמע נורא עמום וסגור, אין צליל חלק גם כשאני על ווליום נמוך.

אני שומע דרך האינפוט AUX אם זה משנה, מעבר לזה אחד הרמקולים נראה פגום, הוא מתנדנד מהתושבת שלו וגם יש עליו מעין שריטה.

יכול להיות שכל הערכה הזאת דפוקה ?

פורסם
  • מחבר

בבקשה תגובה של אנשים עם X13 .. אני רוצה לדעת אם לרוץ להחליף או שזה באמת הקול שהם מפיקים..

פורסם

אני לא יודע לגבי הX13 אבל אני קניתי אתמול את הSOLO 4C ודיי התאכזבתי, שמעתי כבר רמקולים שעולים פחות ונותנים הרבה יותר(קניתי אותם בשביל מוזיקה). אני אנסה לשנות מיקומים בחדר בתקווה שזה יעזור.

חלק מהשירים פשוט חסר להם נפח(ידעתי שאין סאב אבל שמעתי כבר מספיק רמקולים בלי סאב שמפיקים נמוכים מרשימים יותר מה4C).

שירים אחרים הזמר נשמע "רחוק".

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לגבי הX13 אבל אני קניתי אתמול את הSOLO 4C ודיי התאכזבתי, שמעתי כבר רמקולים שעולים פחות ונותנים הרבה יותר(קניתי אותם בשביל מוזיקה). אני אנסה לשנות מיקומים בחדר בתקווה שזה יעזור.

חלק מהשירים פשוט חסר להם נפח(ידעתי שאין סאב אבל שמעתי כבר מספיק רמקולים בלי סאב שמפיקים נמוכים מרשימים יותר מה4C).

שירים אחרים הזמר נשמע "רחוק".

כן גם אצלי הזמר נשמע "רחוק"

בשירים ישראלים אני שם לב שהבס מודגש בצורה מטורפת וחסרת פרופורציות למוזיקה בכלל ככה שאני שם אותו על -3.

אני רק מקווה שכל ההמלצות על X13 זה לא איזה משווק שלהם או משהו.

מישהו עם X13 שיכול להגיב?

פורסם

אפשר תמונה של הסטאפ שלך? אתה בטוח שפעלת ע"פ המדריך וחיברת הכל נכון, הורדת "חיפויים" מהטוויטר וכו'?

פורסם
  • מחבר

אפשר תמונה של הסטאפ שלך? אתה בטוח שפעלת ע"פ המדריך וחיברת הכל נכון, הורדת "חיפויים" מהטוויטר וכו'?

כן, חיברתי הכל לפי המדריך.

למה הכוונה חיפויים? לא היה שום דבר על הטווטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים