פורסם 2004 בינואר 2421 שנים הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!!יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???
פורסם 2004 בינואר 2421 שנים מחבר ועוד משהו... אותו דבר קרה לי גם בנורטון 2004 שאותו התקנתי לפני 2003... ויש עוד משהו ששכחתי להוסיף, אני תמיד מקבל איקסים ליד הפריטים שאמורים להיתעדכן
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר כן... וגם הסרתי את שתי ההתקנות של live update מהAdd or Remove Programs...וזה קורה תמיד אחרי שאני מעדכן את הנורטון!! כשהנורטון לא מעודכן הוא עובד בסדר גמור, ואותו דבר בדיוק היה לי גם עם נורטון 2004 שהתקנתי לפניו
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים אחרי שאתה מסיר את ה LU תמחק את התיקיה C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\VirusDefsתפעיל מחדש את המחשב ותבדוק שכשאתה מעלה את האנטיוירוס אתה מקבל ERROR על הסעיף הזהעכשיו תתקין מחדש את LU ותבצע עידכון.
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים מחבר מז"א?!?!? אתה מתכוון שאני צריך להסיר רק את ה LU?????? או שאתה מתכוון שאני צריך לעשות Uninstall לגמרי ואז לימחוק את מה שאמרת????
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים מז"א?!?!? אתה מתכוון שאני צריך להסיר רק את ה LU?????? או שאתה מתכוון שאני צריך לעשות Uninstall לגמרי ואז לימחוק את מה שאמרת????ההוראות לא משתמעות לשני כיווניםאתה מסיר את LUמוחק את התיקיהמוודא שעכשיו אתה מקבל ERROR על התאריך של ההגדרותמתקין LUמעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.