פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים שאלת איפה משיגים את הH100i , אני עניתי שאתה צריך לחכות בסבלנות שהיבואנים יביאו את זה לארץ ואז תוכל לרכוש את זה כאן.
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מחבר שאלת איפה משיגים את הH100i , אני עניתי שאתה צריך לחכות בסבלנות שהיבואנים יביאו את זה לארץ ואז תוכל לרכוש את זה כאן. תגיד אתה עושה צחוק מעצמך ? משעמם לך ? אתה כותב שטויות לא שאלתי מי שלא יודע כלום ומשועמם עד כדי כתיבת טמטום שאלתי משאולי כן יודע , ולא משועמם
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים אולי אני לא הבנתי נכון בוא תסביר לנו מה בדיוק שאלת...אני בטוח שתקבל תשובה מספקת...
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים תגיד אתה עושה צחוק מעצמך ? משעמם לך ? אתה כותב שטויות לא שאלתי מי שלא יודע כלום ומשועמם עד כדי כתיבת טמטום , ולא משועמם כנראה שאתה עושה צחוק מעצמך , ענה לך בצורה הברורה ביותר, זה רק הגיע לחניות בחו"ל אם אתה רוצה לקנות ב א ר ץ תאלץ לחכות שזה יגיע
פורסם 2012 בנובמבר 2812 שנים כבר תראד שני שאני שם לב לחוצפה של המשתמש uuu555.if it smells like a troll and acts like a troll then its a 100% TROLL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.