עבור לתוכן

Volcano11/Spark7 מאוורר השנה לשוק הבינוני?

Featured Replies

פורסם

שניהם יותר חלשים מהוואנטק אירופלוו , עולים אותו הדבר , והרבה יותר רועשים .... למה בדיוק הם קבלו מאוורר השנה?

נכון שיש להם פאנבאס אבל עדיין - במצב שקט הם עושים אותה כמות רעש כמו הVantec Aeroflow במצב רגיל ... ואפילו במצב רועש בו הם עושים פי כמה יותר רעש מהוואנטק הם מקררים בצורה פחות אפקטיבית

חוץ מזה שהוונטק כזה יפה :)

בקיצור - לפי דעתי הוואנטק היה אמור לקחת את התואר בגלל שהוא כל-כך הרבה יותר טוב .

פורסם

לדעתי הייתי נותן את ה "מדליה" או מה שזה לא יהיה ל

alx800

(אם מאוורר גנרי)

שהוא עולה רק 150 שקל...(זמין לכל כיס ) והרבה יותר טוב מ ה רועשים האלו של טרמלטייק...

פורסם

מאיפה בדיוק הבאת את זה שהונטק יותר חזק מהוולקו11/ספארק7 ?

לפי האתר של ונטק הנתונים של המאורר של האירו פלו הם כאלו :

rpm : 5600

cfm : 35.5

dba : 38

היכולות של המאורר של הולקנו11/ספארק7 הרבה יותר גבוהות מאלו של המאוורר של האירו :

volcano 11

rpm : 4800

cfm : 75.7

dba : 48

כפי שאתה רואה המאוורר של הולקנו לא רואה את המאורר של האירו... אני מאמין שכשאתה אומר "חזק" או "חלש"

אתה מתכוון למאוורר.. אם אתה מדבר על הסינק.. מה שרצוי שתדבר עליו אז גם מבחינהזו הוולקנו/ספארק מציגים

קירור הרבה יותר טוב מהאירו וזה כבר הוכח ועשו בדיקות על האירו והוא התגלה כסינק בינוני +...

ככה שמה שאתה אומר הוא לא נכון כל כך..

ולגבי המראה.. זה יותר עניין של טעם אני דווקא אוהב מאוד את העיצוב של הוולקנו.. האירו נראה פשוט מדי :-\

פורסם
  • מחבר

כל הביקורות שראיתי עד היום מראות שהארופלו עולה על הטוולקנו 11 ... אחת מהם לדוגמא:

hsf_037.jpg

ובכלל ... רוב הביקורות על הוולקנו 11 מראות שהוא קירור בינוני + עם אמנם ביצועי קירור לא רעים אבל רועש מאוד ...

על הוואנטק לעומת זאת ראיתי עד היום רק בקורות שמשבחות אותו ...

פורסם

אוייש נו הדיאגרמה הזאת לא נכונה ! נראה לך שההפרש בין האירו פלו לבין ה-slk800 + vantec tornado

הוא 2 מעלות בעבודה רגילה ו-2 במאמץ !? תהיה הגיוני...

זה כמעט הקירור הכי טוב שיש קיום בשוק.. אתה יכול להסתכל גם בדירוג באתר ותיווכח לדעת שזה לא נכון...

פורסם
  • מחבר

אוייש נו הדיאגרמה הזאת לא נכונה ! נראה לך שההפרש בין האירו פלו לבין ה-slk800 + vantec tornado

הוא 2 מעלות בעבודה רגילה ו-2 במאמץ !? תהיה הגיוני...

זה כמעט הקירור הכי טוב שיש קיום בשוק.. אתה יכול להסתכל גם בדירוג באתר ותיווכח לדעת שזה לא נכון...

זה שתחליט שדיאגרמה שגוייה בגלל שהיא מראה דבר שונה ממה שאתה מצפה לראות לא הופך אותך לצודק... והSLK800 באמת לא מראה הרבה פחות מעלות מהורנטק ברוב הביקורות שראיתי

ובכל מקרה

אפילו עם הדיאגרמה הזאתי שגוייה (לא נראה לי אבל בשבילך נגיד שכן) , כל הביקורות שראיתי ברשת עד היום הראו עדיפות לוואנטק ... פשוט רק כאן מצאתי טבלה שמשווה ישירות (ראיתי פעם בעוד מקום ... לא מצאתי את זה עכשיו)

בכל מקרה גם ביקורות של הAERO7 מול האירופלו מראות יתרון זעיר לאירופלו

והAERO7 גם יותר טוב מהV11 בכל הביקורות שראיתי עד היום

פורסם

בכל מקרה, סתכל טוב טוב על הדיאגרמה הזו ותראה דברים ממש לא הגיוניים:

וולקנו8 לא עובר DP101 בשום מצב (אמור להיות מקום אחרון- היטסינק גרוע)

אין דבר כזה וולקנו9CU יש 6CU (זה מראה עד כמה השקיעו בעריכת הגרף)

אין שום מצב שהוונטק בכלל מתקרב לביצועים של כל SLK שיצא בכלל, ובטח לא מתקרב לביצועים של SLK800 עם טורנדו!

גם לא הגיוני שוולקנו9 עובר SLK800 אפילו על MAX מהירות מבלי שהוולקנו11 יעבור אותו.

והדובדבן שבקצפת, תקראו את הביקורת ותראו שטמפ' החדר היא גבוהה יותר מהסינקים הראשונים.

קיצר, לרב אני מאמין לביקורות שיש שם את כל התמונות של הגופיי קירור עם המאווררים השונים, ככה שאין סיכוי לזייפנות או סתם נתונים לא הגיוניים.

בלינק הבא הדירוגים כמה שיותר ריאליים. (ומאומתים בגלל שהיו לי את רב הגופי קירור בין אם התקנתי לחברים ובין אם היו לי ומכרתי..)

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10

פורסם

מבין ? תאמין לי שאני לא אומר לך סתם אני יודע מה אני אומר.. אני לפני שקניתי את הולקנו 12 שקלתי לקנות

את ה-11... עשיתי בדיקה לפני המליצו לי גם על הוונטק אבל הוא פשוט קיבל ביקורות ממש גרועות מאנשים שקנו אותו

ויצאו מאוכזבים מאוד ! תאמין לי אני לא אומר סתם...

פורסם

אני לא רוצה לתת רושם רע על אתר מסויים

אבל משום מה הדיאגרמות שבאות מהאתר PC-SPOT (בכל מיני נושאים) בלא מעט פעמים , לא תואמות את המציאות

דרך אגב עשו כתבה לא מזמן באתר על "נבחרי 2003" ובין שתי הסינקים שהצגת בכותרת הספארק7+ לקח בתור המאורר של השנה

אני חייב לציין ששקט זה לא הצד החזק שלו

אבל מצד שני, הרעש שלו לא צורם בכלל (לא מהרעשים המציקים האלה שנכנסים למוח)

פורסם
  • מחבר

אני מכיר בנאדם אחד עם Aeroflow שדווקא המעבד שלו ממש קר ... וגם כשהיינו במסיבת רשת המחשב שלו היה ממש שקט...

בכל מקרה ... כל ביקורת שראיתי עד עכשיו ברשת (ראיתי עכשיו איזה 10) רק משבחת את האירופלוו ... לא מצאתי אפילו ביקורת אחת שאומרת שהV11 עוקף אותו ומצאתי שלוש שאומרות שהוואנטק עוקף את הV11 (בשאר לא התייחסו לזה)

אם מישהוא ימצא לי ביקורת אחת שאומרת ההפך הדיון יראה לי הגיוני .. בינתיים לאפילו תמונה אחת שמראה ההפך

ובקשר לביקורת בספוט ... צודק זה נראה מוזר אני אברר עם המנהל ... אולי הכל שמה 10מעלות פחות או משהוא...

פורסם

אמרו לך כאן את דעתנו בעניין, תעשה את השיקול שלך ותקנה מה שאתה בוחר

אני יכול להגיד לך מניסיון שהספארק 7+ מקרר אחלה

ושאתה שם אותו על 4000 סלד, מתוך 6000 שהמאורר מגיע במקסימום

הרעש שלו לא כזה מפריע... אם יש לך חלון אז אין בכלל מה להשוות את היופי שלו מול האירו פלואו

הוולקנו 11 זה דגם קצת מיושן ואם מסתכלים עליו לאומת הספארק לדעתי הספארק לוקח..

אבל לפי ההודעות שלך כאן בתארד אתה נעול (או מנסה להוכיח) שהאירופלואו הוא בחירה טובה

אז לך עליו, תהנה עם מה שאתה רוצה

זה כל היופי, יש לך מבחר.. ואתה מוזמן לבחור מה שבא לך

אני רק מקווה שאחרי הקניה לא תתכאזב

יום טוב =]

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן לקנות שום דבר ... אני פשוט מנסה להבין איך זה שהוא קיבל כאן מאוורר השנה שבכל ביקורת שראיתי על הVantec Aeroflow צויין שזה מאוורר מצויין כמעט חסר פגמים(מלבד אולי הקליפס) ובביקורות על הV11 כתוב עליו הרבה דברים רעים (רועש כבד ולא מבצע טוב כמו מתחרים)

אני יודע שהV11 הוא לא רע ... אבל גם בתור בעלים של SF2 אני יודע כמה רעש הוא עושה ... ובתור מישהוא עם חבר שיש לו Aeroflow אני יודע כמה רעש הוא לא עושה...

בכל מקרה ... אני סגור על דעתי כי לא ראיתי בינתיים שום סיבה לשנות אותה ... תאמין לי ברגע שאני אראה כאן ביקורת אחת שבה מראים שהV11 יותר טוב אני ממש לא אהיה סגור על דעתי ...

בינתיים כל מה שראיתי כאן זה "שמעתי שזה יותר טוב " או "יש רשימה (שלא נערכה בתנאים סטרילים) באתר שבה כתוב אחרת"

אני רוצה רק ביקורת אחת שאומרת ההפך ...

ובכל מקרה

גם אם מזניחים את האירופלו

למה לא הAERO7 ? הוא גם יותר טוב מהV11 וגם יותר יפה ... ועולה בערך אותו הדבר

או הקולרמסטר Xdream ... כולם עולים על הV11

פורסם

לספארק 7+ אין רעש מציק כמו לסמארט פאן..

הקליפסים שלו ממש מצויינים

מי שלא מסתדר איתם או מסתבך איתם הוא ילד עילג עם שתי ידיים שמאליות

ותסלח לי אם אני יגיד משהו שממש לא יהיה ברור לך

אבל המטרה של היטסינק+מאורר זה לקרר.. לא רק להיות שקט

תוריד את המאורר והוא יהיה שקט לגמרי, הרבה יותר מהאירו פלואו אני מבטיח לך!!

בקיצור עד שלא היו לך את שתי המאוררים האלה בידיים לעשות השוואה אתה לא תבין למה הספארק נבחר מעליו

לאומת זאת בתור מישהו שכבר היה לו את המאורר של אינטל, של ספיר, אירופלואו, והספארק

אני יכול להגיד שבביצועים הספארק לא רואה אף אחד מהם..

ועוד משהו קטן

אתה פותח כאן תארד בגלל כתבה מסויימת באתר

אז למה בעצם אתה פונה אלינו ? לא אנחנו כתבנו אותה...

הרי יש מישהו שכתב את הכתבה הזאת, ובחר את המאורר הזה

כמו שכתוב "בני רונן" כתב את הפירוט על גופי הקירור הנבחרים של 2003

אולי תפנה אליו ?

פורסם

iCe_bLaSt, אתה מביא מידע כל כך שגוי ומטעה..

הוולקנו11 טוב יותר מהaero7 ממהירות בינונית+ עד מקסימלית, וברור שהוונטק ארופלו לא מתקרב לוולקנו11.

אני כאחד שמרכיב לחברים שלי גופי קירור נתקלתי כבר בחבר אחד שקנה את הוונטק ארופלו והציג כ5 מעלות יותר מהוולקנו11 (מה לעשות.. אני זוכר הכל) וכבר התקנתי 5 היטסינקים שהם וולקנו11+ לחברים שלי.

ובנוסף הוונטק ארופלו לא שקט, יש לו רעש מנוע מעצבן שיכול בקלות לעלות על כל מאוורר מארז.

הוונטק ארופלו הראה כ45 מעלות על פנטיום 4 2.4GHZ ועוד חבר שלי שקנה את אותו מעבד (ולוח) ועם הספרק7 הציג אצלו כ37 מעלות.

תסיק בעצמך את המסקנות, אני כבר הבנתי שהוא ממש לא משהו.

ובקשר לוולקנו11, הוא מאוורר מעולה (משהו ברמת הספרק - קצת טוב יותר בכמעלה) ולא חייב לעמוד על המהירות המקסימאלית, הוא יכול לעבוד בכיף ב3200סל"ד מבלי להפריע לאף אחד ויחד עם ביצועי קירור מעולים גם. במקרים קיצוניים (*ימי הקיץ*) אפשר לעלות לו ל4800סל"ד וזה לדעתי יתרון להחזיק את המעבד על טמפ' נמוכות ובאותו הOC/מתח (שטמפ' גבוהה בקיץ מגבילה).

אני מקווה שאף אחד לא מתנגד שהSLK947U נבחר , כי הוא אחד הגופי קירור הטובים ביותר שמתאימים לP4 ולAXP, ולכן הוא נבחר ולא הSP94/97 שהם טובים ממנו בכ1-2 מעלות..

עריכה: אני בני רונן, אתה יכול לפנות אליי בפרטי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים