עבור לתוכן

שימוש בכ. המסך של לוח אם במקום כ. מסך חיצוני

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI

הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ...

האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ?

תודה, יוני.

פורסם

לי יש כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל HD2000 , ובתקופה שהשתמשתי בו הוא ענה על כל הצרכים שציינת בהודעתך (סרטי HD , אינטרנט וכו'), למעט משחקים שאותם הוא הריץ בקצב תמונה נמוך , ולעיתים לא בכלל . הכוונה למשחקים חדשים - עם ישנים יותר לא היתה בעיה מיוחדת . קח גם בחשבון שהיום למיטב ידיעתי כרטיסי מסך מובנים מגיעים בגירסאות יותר מהירות מזו שיש לי.

אגב אין משמעות לסוג כרטיס המסך בשימוש כגון "לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, הורדות, והרבה גיבויים" .

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איזה סוג כ. מסך יש ללוח אם הזה, באתר שלהם זה לא מצויין משום מה ...

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_LE/#specifications

אולי אתה יכול לדלות משם פרטים שאני לא יכול ?

בן כמה לוח האם שלך ?

תודה

פורסם

אין לי מושג איזה סוג כ. מסך יש ללוח אם הזה, באתר שלהם זה לא מצויין משום מה ...

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H77M_LE/#specifications

אולי אתה יכול לדלות משם פרטים שאני לא יכול ?

בן כמה לוח האם שלך ?

תודה

לוח האם שלי בן שנה וחצי . באשר לסוג הכרטיס , המעבדים הראשיים החדשים של היום כוללים כבר בתוכם את המעבד הגרפי , והוא אינו יושב על לוח האם כמו בעבר . כלומר זה תלוי במעבד שאתה מתכנן לקנות . עד כמה שידוע לי זה התחיל עם שני סוגי מעבדים גרפיים - HD2000/3000 , והיום עם הדור החדש אולי נוספו דגמים חדשים . ברר איזה מעבד גרפי נכלל עם המעבד הראשי שאתה קונה . מעבדים ראשיים מהסדרות הגבוהות יכילו מעבד גרפי חזק יותר מאשר אלו מתחתיהם . שוב , במקרה שלך זה לא רלוונטי כל כך , ואתה יכול להסתפק במעבד ביניים שאינו יקר במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים